Kā jūsu reaģējat uz to, ka jūsu bijušais ir atradis jums aizstājēju, šaskaņā ar Zodiaka zīmi

Vai jūs uz to reaģējat?

1. Auns

Jūs to nevarat vienkārši izturēt. Fakts ir tāds, ka jūs zaudējat veselo saprātu, kad runa ir par jūsu jūtām un emocijām. Jums ir neaizsargāta sirds. Jūs pastāvīgi apmeklēsiet bijušā sociālā tīkla lapu, jo jūs vēlaties pēc iespējas vairāk uzzināt par šīm jaunajām attiecībām.

Lasi arī: Lasiet šo, kad jūtat, ka jūs nekad neatradīsiet savu mīlestību

2. Vērsis

Jūs varēsiet kontrolēt sevi, it īpaši, ja apkārt tev ir citi cilvēki. Bet iekšpusē jūs vārīsieties. Tu to ienīsti. Ir dusmas, kas plūst jūsu iekšās, un jūs vienkārši vēlaties mesties virsū visiem, ko redzat.

3. Dvīņi

Tas ir dīvaini jums kā Dvīnim, jo jūs vienmēr ticējāt, ka jums viss ir kārtībā pēc šķiršanās. Jūs domājat, ka jums viss ir labi. Bet brīdi, kad jūs redzējāt savu bijušo ar citu, jūs sākat justies skumji!

4. Vēzis

Tā būs emocionāla avārija jums. Šķiršanās jums bija grūta. Un jums ir nepieciešams laiks, lai atgūtos no emocionālās traumas. Un, kad jūs redzat savu bijušo ar citu, jūs atkal sajutīsiet sāpes no brūcēm, par kurām jūs domājāt, ka bija sadziedinātas.

Lasi arī: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

5. Lauva

Jūsu lepnums jūs iznīcinās laikā, kad jūs redzēsiet, ka jūsu bijušais ir apmierināts ar kādu citu. Jūs vienmēr redzat visu kā konkursu – un jūs vienmēr vēlaties nokļūt augšā. Jūs domājāt, ka jūs uzvarējāt šo sacensību, un tad jūs redzat savu bijušo ar citu… Un jūs saprotat, ka jūs neuzvarējāt – un tas jūs ļoti nomāc.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment