Merilina Kerro: no kā Zodiaka zīmēm jābaidās 2016. gadā?

Ja jūsu zīme atrodas starp augstāk minētajām zīmēm, pievērsiet uzmanību tām zodiaka rakstura īpašībām, kuras jums nepatīk, tieši tāpat, arī personīgajiem trūkumiem. Gads būs piemērots pašpilnveidei, bet negatīvās īpašības, kuras būs palaistas pašplūsmā un kurām būs atļauts augt, var dzīt sliktus asnus.
Vēršiem, Svariem, Vēžiem un Zivīm vajag atcerēties par tādu cilvēka rakstura iezīmi, kā gļēvulība. To nedrīkst pieļaut sevī un labāk atcerēties, ka tāda ir arī citiem. Ja jūs blakus esat pamanījuši gļēvu cilvēku, varat viņam piedot, bet nedariet to pastāvīgi.
Neatbalstiet šo negatīvo īpašību: ekstrasenss brīdina, ka tā var vilkt sev līdzi citas problēmas, piemēram, nospēlētu naudu vai garām palaistas karjeras izaugsmes iespējas.
Dvīņiem Lauvām, Strēlniekiem un Ūdensvīriem ar likteni labāk nespēlēties. Ja jums patīk ekstremāli sporta veidi, nav obligāti visu gadu no tiem atteikties, tieši otrādi, ja jūs pēc tik ilga pārtraukuma atkal ķersieties klāt, jūs varat paslīdēt vai kļūdīties. Obligāti pārbaudiet stiprinājumus, nejokojiet ar nopietnām lietām un neizturaties nevērīgi pret drošības pasākumiem. Uzstājoties uz skatuves, pirms pasākuma sākuma pārliecinieties, ka mikrofons ir darba kārtībā.

Visvienkāršākās darbības pasargās jūs no daudzām neveiksmēm. Ekstrasensa padomi pasargā arī no pretējā: nepievelciet negatīvo ar pastāvīgām bailēm un bailēm par nākotni. Uzticieties sev un savam izvēlētajam ceļam.
Jebkura Zodiaka zīmē 2016. gadā var sastrādāt daudz muļķību un uzskatīt gadu par sarežģītu, bet no lielākās daļas problēmu var izvairīties, ja sekosiet zinošu un pārbaudītu cilvēku padomiem.

dieviete

Leave a Comment