Nosaki savu stilu seksā pēc savas zodiaka zīmes

 

Auns

21. marts-19. aprīlis

get_img

Tavs stils seksā: Auni ir neatlaidīgi, nedaudz agresīvi un tieši zina mīlas lietu nozīmi. Seksuālajā spēlē tu visbiežāk esi vadītāja, nekā pakļautā un centies momentāli apmierināt savas vajadzības. Pie tam tev ir svešas visas emocionālās problēmas un to atrisinājumi. “Labāk izdarīt un to nožēlot”- tas ir par auniem. Runā, ka auni dievina, kad viņiem glauda galvu un tirina matus. Kādēļ gan nepamēģināt?

Labākie seksa partneri: Lauva, Svari, Dvīņi, Skorpions

Vērsis

20 aprīlis- 20. maijs

get_img (1)

Tavs stils seksā: Vērši- vieni no jūtīgākajiem horoskopa zīmes pārstāvjiem.  Viegli pieskārieni, bikli skūpsti, maigi čuksti austiņā spēj likt sajukt prātā jebkuram vērsim.  Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk bezjēdzīgi tērēt enerģiju, tādēļ uz jebkuriem vērša seksuālajiem glāstiem atbildiet ar to pašu.

Labākie seksa partneri: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Mežāzis

Dvīņi

21.maijs- 21. jūnijs

get_img (2)

Tavs stils seksā: Dvīņi ir atvērti, mīl izmēģināt visu jauno, nekautrējas apspriest ar partneri seksuālos piedzīvojumus, bieži sarīko lomu spēlēs ar pārģērbšanos un nebaidās no eksperimentiem. Dvīņi ne vienu reizi vien nodarbojušies ar seksu neparastās vietās: pirtī, pludmalē, pielaikošanas kabīnē, vilcienā..Tu māki un tev patīk flirtēt un jebkura saruna šā vai tā noved pie jociņiem par seksa tēmu.

Labākie seksa partneri: Auns, Dvīņi, Strēlnieks, Ūdensvīrs, Lauva

Vēzis

  1. jūnijs-22. jūlijs

get_img (3)

Tavs stils seksā: par vēžiem bieži saka “ilgi jūdz, bet ātri brauc”. Vēži var ilgi satikties, uzlabot kontaktu un noskaņoties intīmai tuvībai. Ja partneris izturēs šo savdabīgo pārbaudi, tas saņems baudas masu no jūtīgā, kaislīgā un radošā seksa ar vēzi. Vēži intuitīvi jūt partneri , saprot viņa vēlmes bez liekiem vārdiem. Vēzim pats “garšīgākais” seksā- tie ir visa veida orālie glāsti.

Labākie seksa partneri: Vērsis, Lauva, Mežāzis, Zivis

Lauva

  1. jūlijs- 22. augusts

get_img (4)

Tavs stils seksā: Lauvas parasti ir ļoti konsekventi un neatlaidīgi, vienmēr paļaujas uz savu šarmu, prot uzlādēt partneri ar seksuālo enerģiju. Ar lauvām ir vienmēr patīkami atrasties blakus, viņi it visā atradīs iemeslu jautrībai un priekam. Gultā lauvas ir ļoti uzmanīgi, pacietīgi, trīcoši attiecas pret baudu, kuru iegūst partneris, tādēļ lauvām nepieciešama atbildes saikne un partnera emocionālā reakcija. Īstu baudu tu gūsti no priekšspēles, flirta un pavedināšanas. Viserogēnākā zona Lauvām: pleci un mugura.

Labākie seksa partneri: Skorpions, Auns, Strēlnieks, Lauva

Jaunava

  1. augusts-22. septembris

get_img (5)

Tavs stils seksā: Jaunavas var likties ļoti nevainīgas un kautrīgas, bet ne vienmēr tā tas ir. Šīs zodiaka zīmes cilvēki apveltīti ar neiedomājamu iekšējo enerģiju, kas izpaužas to seksuālajās kustībās un pavedinošās runās, kuru priekšā diez vai kāds spēs pretoties. Jaunavas vienmēr rada īpašu atmosfēru: iededzina sveces, ieslēdz patīkamu mūziku, piepilda vannu ar aromātiskām putām. Šādā atmosfērā sekss būs patiešām ilgs, maigs, ar spilgtu orgasmu daudzumu.

Labākie seksa partneri: Vērši, Svari, Zivis, Mežāzis

Svari

  1. septembris-22. oktobris

get_img (6)

Tavs stils seksā: aristokrātiskie un izsmalcinātie svari  ir apveltīti ar brīnišķīgu gaumi, bet sekss ar svariem vienmēr ir ļoti juteklisks un ilgs. Nav brīnums, ka arī iepriekšējie glāsti var nedaudz ievilkties. Svari ir neticami izgudrotāji, dievina skaistu erotisko veļu un uzbudinošu mūziku. Tādēļ nekautrējoties dodieties uz veikalu pēc dāvanām savam priekam.

Labākie seksa partneri: Auns, dvīņi, Lauva, Strēlnieks

Skorpions

  1. oktobris- 21. novembris

get_img (7)

Tavs stils seksā: kaislīgie un nedaudz perversie skorpioni vienmēr cenšas pievienot dramatismu parastā seksuālajā spēlē. Tev ir svarīgi kontroles jautājumi, vara un dominēšana ne tikai dzīvē, bet arī seksā. Iekšējā cīņa un pārlieka emocionalitāte bieži pārvēršas trakā seksā ar daudziem spilgtiem orgasmiem. Zvaigznes neiesaka skorpioniem apspiest savas vēlmes. Ļauj vaļu jūtām un pārsteidz partneri.

Labākie seksa partneri: Vērsis, Lauva, Skorpions, Zivis

Strēlnieks

  1. novembris- 21. decembris

get_img (8)

Tavs stils seksā: Strēlnieki vienmēr ir meklējumos, vērsti uz pārlieku izdomu.  Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes-  brīnišķīgi, efektīvi un uzmanīgi partneri. Kad dzīvē pazūd spontanitātes un pārsteiguma elements, strēlnieki ātri sajūt vilšanos mīlniekā un seksā un dodas jaunu attiecību meklējumos. Vientuļie strēlnieki var būt neticami pavedinoši , bet bieži nesaprot izvēli.

Labākie seksa partneri: Lauva, Auns, Dvīņi, Ūdensvīrs

Mežāzis

  1. decembris- 19. janvāris

get_img (9)

Tavs stils seksā: Mežāži, tāpat kā skorpioni, skaitās kā viena no seksuālākajām zodiaka zīmēm. Viserogēnākā ķermeņa daļa- kājas, tā kā var droši sākt skūpstu glāstus no kāju pirkstu galiem, lēnām virzoties uz augšu. Ja jums gribas eksperimentus “Greja 50 nokrāsu” stilā tad labāku partneri par Mežāzi jums neatrast.

Labākie seksa partneri: Vēzis, Vērsis, Mežāzis, Jaunava

Ūdensvīrs

20 janvāris-18. februāris

get_img (10)

Tavs stils seksā: Ūdensvīri cenšas pieturēties augstiem ideāliem, viņi ir gudri un pat mazliet cildeni. Seksā ūdensvīriem patīk būt izgudrotājiem, cenšas izbēgt no šablona pozām, glāstiem un frāzēm. Ūdensvīri viegli padodas pavedināšanai, mīl pakļauties, bet nekad neļauj partnerim pilnībā pakļaut sevi. Komunikācijā tu reti izrādi savus seksuālos nolūkus, bet atliek vien partnerim palikt ar tevi vienatnē, kā viņš momentāli izdzirdēs vairums ideju par to, kā jūs pavadīsiet šo nakti.

Labākie seksa partneri: Ūdensvīrs, Dvīņi, Strēlnieks, Jaunava.

Zivis

  1. februāris- 20.marts

get_img (11)

Tavs stils seksā: Zivis viegli atrod kopējo valodu ar jebkuru zodiaka zīmes pārstāvi, tādēļ viņiem reti rodas problēmas ar partnera meklēšanu, grūtāk viņiem ir izdarīt pareizo izvēli. Gultā romantiskās, jūtīgās un draiskās zivis izrāda savas vislabākās īpašības. Partnerī visaugstāk novērtē izdomu.

Labākie seksa partneri: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Svari.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment