Nosaukti visseksīgākie vārdi pasaulē… piekrīti?

Par pašiem seksīgākajiem pasaulē tika atzīti vārdi Skārleta un Alessandro. Tieši to skanējums uzbudina lielāko daļu interneta lietotāju.

Visseksīgāko vīriešu vārdu desmitniekā tāpat iekļuva Lorenco, Retts, Romeo, Mateo, Dimitrijs, Deins, Marselo, Dante un Remī. Mēs tos izvietojām pēc balsu daudzuma samazināšanās kartībā. Bet visseksīgāko sieviešu vārdu desmitniekā – Nikoletta, Natālija, Anaīsa, Paulīna, Alessandra, Šanele, Soraija, Adrianna un Džulianna.

Vienkāršs secinājums uzprasās pats: pamatā, lietotāji uzskata par seksīgiem vīriešu vārdus, kas beidzas ar “o” un sieviešu vārdus, kas beidzas ar “a”. Daudzi dod priekšroku itāļu un franču skanējumam. Tādus vārdus, starp citu, bieži izvēlas par veikalu, brenda aromātu un apakšveļas nosaukumiem.

Bet vīriešu vārdi Bobs, Ernests, Normans, Diks un Hovards, un sieviešu Ģertrūde, Berta,  Agnese, Etele un Mildrēde liekas tiem mazāk seksīgi. Tie tika atzīti par vecmodīgiem un pat atbaidošiem.

Atgādināsim, ka viens no krievu sociologu pētījumiem pierādīja, ka vīrieši par visskaistākajiem sieviešu vārdiem uzskata: Jekaterina, Viktorija un Anastasija.

Avots: www.passion.ru

COMMENTS

Leave a Comment