Noskaidro, kā katras zodiaka zīmes pārstāvis pauž savas simpātijas

AUNS

Auns ir viena no vistiešākajām zodiaka zīmēm, līdz ar to, ja esat nokļuvis Auna redzeslokā, tad viņš noteikti neliks Jums ilgi gaidīt, jo viņiem ir svarīgi būt atklātiem savās jūtās, lai pēc tam nerastos kaut kādas nesaprašanās, tomēr noteikti ir vērts būt gataviem tam, ka Auni ļoti dedzīgi izpauž savas jūtas un reizēm ir ļoti ietiepīgi, neskatoties uz to, kādas ir Jūsu vēlmes.

VĒRSIS

Vērši nemīl savas jūtas izlikt publiskai apskatei, tāpēc bez mājieniem Jūs diez vai sapratīsiet – patīkat Jūs viņiem vai nē, taču, ja viņu attieksme pret Jums ir diezgan īpaša, visticamāk, Jums ir par ko aizdomāties. Vērši mīlestības lietās ļoti ātri pieņem lēmumus, tāpēc, tiklīdz viņu drosme ņems virsroku, Jūs uzreiz visu sapratīsiet.

DVĪŅI

Dvīņi nav no tiem, kas mīl romantiku, tā kā mīļas zīmītes un puķu pušķi noteikti nav viņu stilā. To, ka Dvīņi pret Jums izjūt simpātijas, viņi drīzāk pateiks Jums tieši sejā. Sarežģītākais ir saprast, cik šīs simpātijas ir patiesas, bet, ja viņi visu laiku ir kaut kur Jums apkārt, dalās ar saviem personīgajiem piedzīvojumiem un pat nedaudz ir greizsirdīgs, kad pavadāt laiku ar kādu citu, Jums noteikti nav par ko uztraukties.

VĒZIS

Vēži savas simpātijas diezgan atklāti izrāda. Ja Vēzis sāk par Jums rūpēties, jautā par Jūsu lietām un noskaņojumu, sagādā pārsteigumus, tad Jūs noteikti viņam patīkat, turklāt tas viņus padara ļoti ievainojumus.

LAUVA

Lauvas nav radušas turēt savas jūtas pie sevis, tāpēc par tām noteikti uzzināsiet ne tikai Jūs, bet arī visi apkārtējie. Ja Jums ir palaimējies satikt Lauvu, kas tomēr visai pasaulei neizkliedz par savām jūtām pret Jums, tad viņu īpašnieciskums un greizsirdība varētu būt labs rādītājs tam, ka Jūs neesat viņai vienaldzīgs.

JAUNAVA

Jaunava mīlestību analizēs un tieksies it visā pēc pilnības, kā rezultātā viņām ir ļoti grūti atklāt savas jūtas un viņas tās atklāj tikai tad, kad ar Jums kopā sākt justies komfortabli. Reizēm Jaunavas pauž savas simpātijas caur flirtu un smalkiem mājieniem. Ja Jaunava ir sākusi Jūs neuzmācīgi audzināt, tad tā ir galvenā pazīme tam, ka Jūs viņai patīkat.

SVARI

Svarus ātri vien var nodot viņu sarunas par grandiozajām idejām un slēptākajām vēlmēm. Par cik viņi ir dabīgi romantiski, tad Jūs šīs simpātijas varat uzreiz arī nepamanīt, padomājot, ka tas vienkārši piedien viņu stilam, taču, ja tas notiek regulāri un komplimenti tiek izteikti arvien biežāk, Jūs noteikti esat iekritis Svaru lamatās.

SKORPIONS

Skorpioniem simpātiju izrādīšana var būt ļoti dažāda. Daži no viņiem nekautrējas nosūtīt 50 īsziņas par savām jūtām, atklāti signalizējot to, ka Jūs neesat viņam vienaldzīgs. Ar tādiem Skorpioniem principā nav nekādu problēmu, atliek tikai pieņemt lēmumu. Otrs šo zīmju pārstāvju tips var būt diezgan noslēpumains un spēlēties ar Jūsu emocijām. Šiem Skorpioniem tad viss ir jāprasa ļoti tieši, par ko tad viņi arī Jūs cienīs vēl vairāk.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki nemīl prāta spēles un sarežģītas “aplidošanas” shēmas. Agri vai vēlu viņi sāk nodod sevi ar greizsirdību un vēlmi biežāk satikties.

MEŽĀZIS

Mežāži ir ļoti piesardzīgi vai arī vienkārši bremzēti attiecībā uz jūtām. Savas simpātijas viņi, visticamāk, izrādīsies kaut kādā praktiskā veidā, piemēram, palīdzot izdarīt kaut ko mājās vai arī palīdzot atrisināt kādu Jums svarīgu problēmu.

ŪDENSVĪRS 

Ūdensvīri ir paši neatkarīgākie zodiaka zīmju pārstāvji. Kas attiecas uz attiecībām, tad viņiem tās nav vajadzīgas. Viņi dod priekšroku flirtam un bieži vien iepazīstas vienas nakts sakariem. Ja viņi uzreiz dod mājienu par fizisku kontaktu, tad Jūs droši vien neesat viņu citā plāksnē ieinteresējis. Trešajam un ceturtajam randiņam viņi piekrīt tikai tādā gadījumā, ja Jūs tiešām viņam patīkat un viņš grib Jūs pēc iespējas labāk iepazīt.

ZIVIS 

Kad Zivis iemīlas, viņas kļūst ļoti kautrīgas. Viņu simpātijas ir ļoti grūti pamanīt – jāuzticas savai intuīcijai vai arī tieši jāprasa. Ja abi partneri būs vienlīdz kautrīgi, tad neveiklu skatienu un kustību periods vilksies diezgan ilgi.

 

Leave a Comment