Noskaidro, kādas biksītes ir piemērotas tieši tavai figūrai!

Ābola formas figūra

Šīs formas īpašnieces parasti ir apaļīgas, viņām ir gan pilnīgas krūtis, gan gurni, taču viduklim pietrūkst izteiksmīguma. Eksperti iesaka izvēlēties vai nu biksītes ar augstu jostas vietu vai klasiska piegriezuma biksītes ar nedaudz paplatinātu jostas vietu. Šāda piegriezuma biksītes pasvītros tavu vidukļa līniju un būs pietiekami nosedzošas, lai “nepazustu” uz tavas figūras fona un nepadarītu tevi vizuāli apaļīgāku.

Brieduma gadu figūra

Ķermenim novecojoties, āda zaudē elastību, un samazinās muskuļu daudzums, kas savukārt ar laiku liek ķermenim izskatīties noslīdējušam. Bieži sievietes brieduma gados izvēlas biksītes ar augstu jostas vietu un pilnu piegriezumu pēcpuses zonā, taču eksperti norāda, ka šādi sievietes vienkārši liek savam ķermenim izskatīties kā kvadrātam. Labāk ir izvēlēties šortiņus – tie gan nosedz visu, kas sedzams, gan piešķir ķermenim formu.

Smalka figūra

Sievietēm, kuras ir sīciņas un smalciņas, parasti nav izteiktu sieviešķīgu formu – attiecīgi šīs sievietes, līdzīgi kā ābola formas figūras īpašnieces, vēlas izcelt vidukli. Nav daudz veidu, kā ar biksīšu palīdzību izcelt vidukli – ideāli vidukli izceļ biksītes ar paaugstinātu un paplatinātu jostas daļu, bet šīs formas īpašniecēm vajadzētu izvēlēties biksītes ar padziļinātiem izgriezumiem kāju daļā – tas liks arī kājām izskatīties garākām.

Smilšu pulksteņa formas figūra

Šādas figūras īpašniecēm ir šmaugs vidulis un izteiksmīgas krūtis un gurni. Šajā gadījumā labi izskatīsies brazīļu stila biksītes ar mežģīņotu sēžas daļu. Tās lieliski izcels tavas sievišķīgās formas un piedos odziņu kopskatam.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Bumbiera formas figūra

Šādas figūras īpašniecēm parasti ir izteiksmīgi gurni, kas vizuāli ir platāki nekā pleci. Šai figūrai vispiemērotākās būs biksītes ar padiļinātiem izgriezumiem kāju daļā – tas vizuāli padarīs kājas šmaugākas un garākas, kā arī neapkamps apjomīgos gurnus. Tāpat eksperti iesaka izvēlēties dažādu piegriezumu stringa biksītes, kas neradīs nevēlamus kukulīšus sēžas daļā un izcels apaļumus.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment