Seja daudz ko atklāj par tevi un tavu dzīvi – noskaidro, kāds tu esi PATIESĪBĀ

1. Kaulu struktūra

Tava seja ir maza un plata vai arī gara un šaura? Pētījumi ir pierādījuši, ka cilvēki, kuriem ir augsts terstosterona līmenis, parasti ir platas sejas un lieli vaigu kauli. Šā tipa cilvēki ir neatlaidīgi un mēdz būt pat agresīvi.

2. Mazuļa apaļumi

Ja tev ir tukli vaidziņi vai vienkārši maza bērniņa sejas apaļumi, tev ir nosliece uz infekcijām. Tiem, kuriem ir smalkākas sejas, ir neuzņēmīgāki pret dažādām infekcijām.

Kā arī tie cilvēki, kuriem seja ir smalkāka, ir mazāka nosliece uz depresijas rašanos – viņi ir dzīvespriecīgāki un pozitīvāki cilvēki.

3. Ādas tonis

Ir pierādīts, ka, ja ādas tonim ir kāda īpaša nokrāsa, kas nav atkarīga no etniskās piederības, tas var daudz ko pastāstīt par cilvēka personību. Tie, kuriem ādas tonis ir zeltains vai mazliet dzeltenīgs, ir īpaši veselīgi. Šī nokrāsa rodas no veselīgu vitamīnu uzņemšanas, kas liecina par vispārēju cilvēka veselību.

Mazliet rozganīga seja var liecināt par to, ka cilvēkam ir aktīvs dzīvesveids un laba As**s cirkulācija. Sievietēm šī krāsa var liecināt arī par auglību.

 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment