Olgas Rajeckas dzīvē liels zaudējums un skumjas

Ināra atklājusi, ka bija laiks, kad, Olgai grūtā brīdī, abi ar vīru dziedātāju “apčubinājuši, vadājuši uz koncertiem pa visu Latviju, snieguši drauga plecu”.

Darītas arī visādas trakulības – piemēram, kopā pat esot mukts no Pol***jas! Reiz esot Olgai bijis ļoti jāsteidzas uz koncertu Jēkabpilī, un, lai nenokavētu, Valdis esot pamatīgi pārkāpis ātrumu. Uz pēdām sākusi mīt Pol***ja, tomēr viņi tāpat veiksmīgi nonāca līdz koncertam, kur visu izdevās atrisināt! Ināra savukārt ir talantīga māksliniece, un Olgai pati pagatavojusi rokassprādzes, vainagus u.c. aksesuārus koncertiem.

Lasi arī: Es mēģinu pierunāt savu vecmāmiņu atdot mums dzīvokli, jo mums drīz būs bērns, bet mājokļa nav

 

Tagad Ināra atzīst, ka  5. februārī bija paredzētas lielas dubultās svinības – Valdim un Ivo abiem šajā datumā ir dzimšanas dienas! Bet liktenis bija lēmis citādāk. Ināras mīļotai Valdis  īsi pirms gaidāmajām svinībām saļima savās mājās Mārupē. Ār*ti 40 minūtes cīnījās par viņa dzīvību!

Olga Rajecka par Valda nāvi uzzināja koncerta laikā. Uzzinot šausmīgo notikumu, viņa vairs nespēja padziedāt… Šobrīd Ināras lielākais atbalsts ir tieši Olga – lūk ko nozīmē īstas draudzības spēks! 

 

Avots: runabildes.lv

 

COMMENTS

Leave a Comment