Olīveļļas vērtīgākās īpašības; gludām kājām un skaistiem matiem!

 

1. Daži pilieni citronu sulas, kas pievienoti 1 ēd. k. olīveļļas palīdzēs atbrīvoties no biežiem aizcietējumiem. Lietot tukšā dūšā.

Healing-Properties-of-Olive-Oil-with-Lemon-Juice

 

2. Skaistu un spīdīgu matu noslēpums pilnīgi noteikti ir saistīts tieši ar olīveļļu. To ir nepieciešams pavisam nedaudz uzsildīt, pēc tam to iemasējot galvas ādā un visu matu garumā. Pēc 45 minūtēm izmazgājiet matus ar šampūnu – Jūsu mati būs dzīvīgi un gludi!

5-Magical-Ways-Olive-Oil-Can-Give-You-Gorgeous-Hair

 

3. Mēbeļu pulētājs. 2 daļas olīveļļas sajauciet ar 1 daļu citronu sulas vai vīna etiķa, ielejiet to pudelē ar izsmidzinātāju un viss – līdzeklis ir gatavs!

Wood-Polish3

 

Lasi vēl: Sajauciet olīveļļu ar laima sulu noteiktā daudzumā un atbrīvojiet savu ķermeni no toksīniem!

 

4. Aizmirsāt nopirkt skūšanās krēmu? Tā nav nekāda lielā bēda! Ar šo uzdevumu ļoti viegli tiks galā olīveļļa, turklāt tā ļaus skuveklim slīdēt ļoti viegli, nekairinot ādu, bet gan gluži pretēji – barojot un mitrinot to.

03-7-extraordinary-uses-for-olive-oil-shaving

 

5. Uz olīveļļas bāzes var pagatavot arī lielisku ādas skrubi. Paņemiet nedaudz cukura un sajauciet to ar olīveļļu, līdz tiek iegūta viendabīga masa. Uzziediet to uz mitras ādas un maigi iemasējiet. Šis dabiskais skrubis ir piemērots arī maigajai lūpu ādai!

maxresdefault

 

6. Olīveļļa ar sāli ir sen zināms pretsāpju līdzeklis problēmām ar mugurkaulu.

4

 

7. Olīveļļa lieliski tiek galā arī ar ausu aizsērējumiem. Vienkārši uzziediet pavisam nedaudz olīveļļas uz vates kociņa un ielieciet to ausī. Pēc 5 – 7 minūtēm izņemiet to ar visiem aizsērējumiem.

Leave a Comment