3. diena
Puskilograms liesa biezpiena, 1–2 svaigi āboli, 15–20 žāvētas plūmes.
Cits variants: biezpiens ar zaļumiem. Sasmalcina dilles, pētersīļus, selerijas, ķiploka daiviņu, sagriež papriku un visu sajauc ar liesu biezpienu.
4. diena
Tikai āboli! Toties tos var ēst jebkurā veidā: svaigus, biezenī, ceptus. Vakarā – viens banāns.
5. diena
Griķu biezputra: uz glāzi griķu ņem 3 glāzes ūdens. Vārīšanās laikā pieliek 2 ēdamkarotes augu eļļas un sīki sagrieztu nelielu sīpolu, dilles, pētersīļus. Desertā 5 žāvētas aprikozes un 5 žāvētas plūmes.
6. diena
Pupiņas vai zaļie zirnīši (1–1,5 glāzes). Novāra, pieliek pavairāk sasmalcinātu diļļu, pētersīļu. Vēl bez pupiņām: 2 olas, 20 g cūkas speķa, 25 g šokolādes.
Lasi vēl: «Sieva uz diētas». Varen jestra vīra dienasgrāmata par mīļotās tievēšanu
7. diena
Novāra galviņkāposta lielās lapas un sagatavo pildījumu: rīsus, sojas gaļu, burkānus, sīpolus, papriku. Satin 6 tīteņus. Papildus tīteņiem: 2 tomātus, ēdamkaroti majonēzes vai krējuma, 25 g šokolādes.
8. diena
Nūdeles ar biezpienu vai brinzu un zaļumiem (dillēm, pētersīļiem, seleriju), bet bez sviesta. Desertā 15 žāvētas plūmes.
9. diena
Jebkura sakņu zupa (veģetārā), tai klāt – 2 pilngraudu tostmaizītes. Desertā 25 g šokolādes.
10. diena
Prosas biezputra ar ķirbi, kompots no svaigām ogām un augļiem (var – saldētiem).
Diētas laikā pusstundu pirms ēšanas vēlams izdzert 1/3 glāzes ārstniecības augu novārījuma, kas pagatavots no piparmētras, kumelīšu, asinszāles, pelašķu lakstiem, sennas lapām, lazdas mizas un diļļu sēklām (visu ņem vienādās daļās). Ēdamkaroti maisījuma ieber termosā, aplej ar pusglāzi verdoša ūdens un nakti nostādina. Dzert no rīta tukšā dūšā, pirms katras ēdienreizes un vakarā pirms gulētiešanas.
[…] Lai arī: Organisma attīrīšana 10 dienās. Ēdienkartes plāns […]
[…] Lasi arī: Organisma attīrīšana 10 dienās. Ēdienkartes plāns […]