«Sieva uz diētas». Varen jestra vīra dienasgrāmata par mīļotās tievēšanu

Vai jums ir gadījies, ka kāds no ģimenes pēkšņi izgudro sākt ievērot diētu? Ja ir, tad mani sapratīsiet bez vārdiem, ja nav – dalīšos pieredzē.

Mana mīļotā par to runā jau vairākus gadus – pirms sauļošanās sezonas sākuma, pirms Vecgada ballēm, pirms dzimšanas dienas, pēc klases salidojuma, pēc „Nosvērtie un laimīgie” noslēguma raidījuma noskatīšanās, pirms Lieldienām, pēc Jāņiem, pēc vecāku sapulces utt. Un kādu dienu tas brīdis pienāca. Pavisam parastā piektdienā, ja neņem vērā to, ka autobusā kāds viņai bija pateicis: „Apaļum, paripo tālāk!”

Sieva pārradās apņēmības pilna un paziņoja: „Sāku šodien!” Tad ielīda ledusskapī pārskatīt vēl šovakar iznīcināmo diētai nederīgo produktu krājumus. Labi, ka paguvu ātri paķert desas gabalu un sviesta paciņu. Kad viss garšīgais no ledusskapja bija iznīcināts apēdot, lai nekārdinātu rītdien, viņa jutās laimīga, paēdusi un apmierināta ar jauno, stingri izpildāmo apņemšanos. Nesapratu, kā to var nosaukt par sākšanu ievērot diētu jau šodien, bet laikam ne velti saka, ka mēs esam no dažādam planētām. Kaut kur lasīju – ja uz Zemes tu sver 100 kg, uz Marsa tie būtu tikai 38 kg. Tātad viņa nemaz nav resna, tikai dzīvo uz nepareizās planētas. Lai nāk pie mums, vīriešiem, uz Marsu!

Vēl es atcerējos anekdoti par zirgu, kurš novājēja jātnieces vietā, un man palika dzīvnieka žēl. Tobrīd gan neienāca prātā, ka tāds pats liktenis draud arī man. Jo… izrādās, ka diēta sievai nozīmē diētu visai ģimenei, lai mājās neatrastos nekas no pareizā ceļa novirzošs un viņa būtu tālāk no grēka. Viņas māmiņa bija sajūsmā, sievastēvs izturējās atturīgi, bet abi mūsu puikas tikai saskatījās, un es sapratu, ka viņiem pavisam noteikti ir vairāki plāni, kā apiet diētas likumus ar līkumu.

Lasi vēl: Diētas nemaz nav vajadzīgas – uztura speciāliste iesaka, ko ēst, lai izskatītos labāk!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu smieklīgo vīra dienasgrāmatu!

Leave a Comment