Padomi, kā kļūt skaistākai mēneša laikā

Padoms Nr. 1

Katru rītu apēdiet tukšā dūšā 1 ēdamkaroti linsēklu, cītīgi sakošļājot un uzdzerot glāzi silta ūdens. Ēst var pēc 30 minūtēm.
Ko tas dos?
Šis līdzeklis lieliski attīra organismu. Pateicoties tam, āda kļūs gludāka un svaigāka. Pamanīsiet nelielu, bet veselīgu svara zudumu. Linsēklas arī stiprina matus un nagus.
Uzmanību! Linsēklas nedrīkst lietot, ja organismā ir akmeņi.

Padoms Nr. 2

Katru dienu, brokastīs vai vakariņās (pēc vēlmes), lietojiet uzturā vārītu biešu salātus.
Ko tas dos?
Bietes ir unikāls As**s attīrītājs. Savukārt, veselīgas As**is ir skaistas ārienes rādītājs. Šis līdzeklis pozitīvi ietekmē arī ādas stāvokli un iekšējo orgānu darbu.

Padoms Nr. 3

Katru dienu, stundu pirms gulētiešanas, uznesiet uz sejas maisījumu no 30 g glicerīna un 10 E vitamīna kapsulām (tās jāpārdur ar adatu un jāizspiež eļļa). Pirms tam sejas āda ir jānotīra un jāveic viegla masāža ar maigu sūklīti tā, lai āda kļūtu nedaudz apsārtusi. Šajā stāvoklī šūnas maksimāli uzsūc barības vielas. Lai glicerīna uzsūkšanas laikā āda nebūtu lipīga, uz sejas var uzsmidzināt nedaudz tonika.

Ko tas dos?
Izgludināsies grumbiņas, sejas krāsa kļūs vienmērīgāka.

Padoms Nr. 4

Katru dienu lietojiet uzturā ne mazāk par 50 g jebkuru riekstu.
Ko tas dos?
Mati un nagi pateiksies jums jau pēc 2 nedēļām.

Padoms Nr. 5

Reizi trijās dienās taisām matu masku no sinepju pulvera, kuru sajaucam ar augu eļļu (labāk dadžu vai kviešu dīgstu) līdz putras konsistencei. Uznesam uz mitriem matiem, turam 20-30 minūtes, izskalojam.
Ko tas dos?
Pēc mēneša regulāras lietošanas jūs nepazīsiet savus matus, tie kļūs biezi un kupli.

Padoms Nr. 6

Ieviešam sev zeķītes gulēšanai no dabīgiem materiāliem (kokvilnas vai vilnas – atkarībā no gadalaika). Pēc vakara dušas ierīvējam kāju ādā sviestu ar dažiem pilieniem piparmētru eļļas. Tad uzvelkam zeķītes un ejam gulēt.
Ko tas dos?
Pēc mēneša jūsu kājiņas kļūs par apbrīna un skaudības objektu. Jūs varēsiet rādīt savas pēdas ar lepnumu.

Padoms Nr. 7

Tagad parūpēsimies par skropstām. Jums būs nepieciešams tukšs, tīrs skropstu tušas iepakojums. Iepilinām tajā dažus pilienus kviešu dīgstu eļļas, ar otiņu uzsmērējam to plānā kārtā uz skropstām katru reizi pirms gulētiešanas.
Ko tas dos?
Pēc mēneša jūs manīsiet, ka skropstas kļuva biezākas un paaugās.

Padoms Nr. 8

Parūpēsimies par ķermeņa ādu. Ņemam glāzi ar jūras sāli (derēs arī parastā sāls ar jodu), pievienojam glāzi trekna krējuma. Pēc vannas ar sūkli cītīgi iemasējam šo putru visā ķermenī, arī kaklā, tad noskalojam ar siltu ūdeni. Putru var uzglabāt ledusskapī.
Ko tas dos?
Sāls noņems atmirušās šūnas un dezinficēs; pazudīs mazās pumpiņas, ja tādas ir. Krējums mīkstina sāls iedarbību, novēršot ādas skrāpējumus, kā arī baro ādu.

Padoms Nr. 9

Amaranta eļļa satur vielu skvalēnu, kas ir arī mūsu ādas sastāvdaļa. Eļļu var izmantot kā pretgrumbu līdzekli, tā ārstē rētas, apdegumus, strijas un citas ādas saslimšanas. Amaranta eļļa ir jālieto katru dienu gan uz sejas, gan uz pārējā ķermeņa.
Ko tas dos?
Tas ir daudzu ādas problēmu risinājums. Vienīgais trūkums ir eļļas cena. Kaut gan tā, protams, ir tā vērta.

Padoms Nr. 10

1 l ūdens pievienojiet 5 pilienus mentola eļļas un skalojiet matus pēc katras mazgāšanas.
Ko tas dos?
Tas dos neiedomājamu svaiguma un viegluma sajūtu galvas ādai, mazinās galvas sāpes, efektīvi cīnīsies ar blaugznām un matu taukošanos.

 

Avots:

dieviete

Leave a Comment