Padomi, prakses un talismani tiem, kas vēlas vienmēr iepriecināt citus

Neizliecies . Esi tu pats, nebaidies periodiski parādīt savas rakstura vājās puses. Neviens nav ideāls, bet tikai daži ir godīgi pret sevi un citiem. Cilvēki, kuri izliekas par kādu citu, nekad nevar būt laimīgi mīlestībā.

Tici sev . Tici vismaz tam, ka tevi kaut kur gaida kāds, kurš tevi mīlēs un vēlēsies par tevi parūpēties. Pārliecība ir kaut kas bez kā nav iespējams izpatikt cilvēkiem, jo ​​tā ir ļoti lipīga rakstura īpašība. Ja cilvēks patīk vispirms sev, tas palīdz pārliecināt citus, ka viņi ir spējīgi uz to pašu. Ar šādu cilvēku ir daudz patīkamāk komunicēt nekā ar tādu, kurš vienmēr par sevi šaubās.

Gatavojieties klausīties . Ja kāds mums kaut ko ļoti entuziastiski stāsta, tas nozīmē, ka mums ir jāieklausās, netraucējot. To iesaka ne tikai psihologi, bet arī eksperti enerģētikas jomā. Fakts ir tāds, ka, nepārtraucot sarunu biedru un neiegrimstot viņa problēmās, jūs nopelnāt viņa uzticību, un bez uzticības nav iespējams izveidot draudzību vai mīlestību.

Dodiet siltumu un laipnību . Pozitīvas emocijas vienmēr ir bijušas un būs liels magnēts citiem. Neklausieties tajos, kuri saka, ka pārmērīga laipnība ir problēmu avots. Centieties darīt labas lietas tiem, kas jums par to pateicas un novērtē jūsu pašatdevi un vēlmi padarīt savu dzīvi labāku.

Mīlestības talismani

Zelts . Zelta rotaslietas palielina pievilcību. No visiem metāliem tieši zeltam ir vislielākais spēks šajā virzienā. Tas padara mūs pamanāmākus pretējam dzimumam.

Granātābols . Šis mīlestības minerāls ievērojami uzlabo valkātāja pievilcību un arī palīdz atjaunot kaislību esošajās attiecībās. Eksperti to sauc par flirta akmeni, jo tā īpašības ir vērstas uz to, lai cilvēks būtu veiksmīgāks randiņos.

Lasi arī: Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Hotei . Šis austrumu daiļrunības un veiksmes talismans lieliski sader ar citiem talismaniem, kas palielina cilvēka pievilcību. Hotei palīdz cilvēkam pievērst sev vairāk uzmanības no apkārtējiem. Ja šis talismans tiek novietots uz darbvirsmas kreisajā rokā, tas darbosies arī kā intuīcijas pastiprinātājs.

Rūna Eivaza . Ja jums ir kāds svarīgs mērķis, piemēram, atrast dvēseles palīgu, tad šī rūna palīdzēs jums apiet šķēršļus un kļūt veiksmīgākiem. Lūk, kā tas izskatās:

Mīlestības un komunikācijas noteikumi lielā mērā ir atkarīgi no Mēness un citu nakts spīdekļu noskaņojuma un stāvokļa. Tāpēc eksperti iesaka vienmēr sekot līdzi mūsu mīlestības prognozes un  Mēness kalendāram veiksmīgai mijiedarbībai ar citiem .

Leave a Comment