Pamaini šīs lietas, lai tava diena izvērstos patīkamāka!

Sagatavojies rītam jau iepriekšējā vakarā. Sagatavo drēbes, sakārto somu, izdomā, kuras kurpes vilksi. Tu taču nevari noliegt, ka, ja no rīta nespēj atrast piemērotu apģērbu, tas sabojā tavu garastāvokli! Tādēļ, ja visu jau būsi izdarījusi iepriekš, izvairīsies no lieka stresa.

Noliec modinātāju tā, lai tev nāktos kāpt ārā no gultas, lai to noslēgtu. Ir daudz grūtāk nospiest “atlikt” pogu, ja tā neatrodas rokas stiepiena attālumā. Un, ja tev nāksies piecelties no gultas, tad vieglāk arī būs neiekāpt tajā atpakaļ un neaizmigt.

Uzliec uzmundrinošu modinātāju. Jā, modinātāja signāls, lai arī kāds tas būtu, ļoti ātri sāk apnikt. Tādēļ to vajadzētu mainīt biežāk. Izvēlies kādu dziesmu, kas tevi var pozitīvi uzlādēt visai dienai.

Katru dienu celies vienā un tajā pašā laikā. Un iet gulēt arī centies vienā un tajā pašā laikā. Tas palīdzēs nostabilizēt tavu dienas rutīnu, kā arī piecelšanos no rīta padarīs vienkāršāku.

Kad pamosties, izdzer lielu ūdens glāzi. Pirmām kārtām, tas tavam organismam liks saprast, ka esi pamodies un gatavs sākt darboties. Pirms brokastīm noteikti ir jāizdzer ūdens glāze. Un, otrkārt, tā liks tev pašai justies svaigākai.

Celies tik agri, lai varētu izdarīt kaut ko, kas tevi dara laimīgu. Lai arī kādu būtu tavi hobiji un garastāvokļa uzlabotāji – vienkārši piecelties agrāk, lai tiem varētu atvēlēt laiku.

Auksta duša. Protams, ziemā tas gan nav ieteicams. Bet vēsa duša palīdzēs tev pamosties – uzreiz jutīsies labāk un šķitīs ka enerģija ir pieplūdusi par 50%.

Maku un atslēgas turi kastītē pie ārdurvīm. Lai no rīta nesastresotos par to, ka nevari atrast, kur atkal esi atstājusi savas atslēgas, labāk vienmēr noliec tās vienā vietā, nevis nomet, kur pagadās. Meklēšana tikai kavēs tavu laiku un sabojās garastāvokli.

Avots: www.nydailynews.com

Leave a Comment