Pankūkas: Viegli un ātri pagatavojama recepte ar kefīru soli pa solim

 

Pankūkas

Lai pagatavotu šīs pankūkas, visām sastāvdaļām ir jābūt istabas grādu temperatūrā.

 

Vienā bļodā sajauciet miltus, cukuru, sāli un sodu. Otrā bļodā iesitiet olu, ielejiet kefīru un labi samaisiet.

3

 

Pārberiet sausās sastāvdaļas šķidrajās un maisiet līdz iegūsiet viendabīgi biezu masu.

4

 

Uzsildiet pannu un uzlejiet eļļu. Cepiet biezās pankūkas uzreiz kā pagatavojat mīklu. Ja jums ir teflona vai keramikas panna, pievienojiet 1-2 ēdamkarotes eļļu paša mīklā pirms cepšanas. Šādā gadījumā pannā nevajadzēs liet eļļu uz pannas, pankūciņas nepielips.

5

 

Pasniedziet pankūciņas ar medu vai krējumu, vai ievārījumu.

Pankūkas

Labu apetīti!

 

Arī interesanti: Plānas pankūciņas, gatavotas ar viltību! Recepte, kuru es izmantoju jau vairākus desmitus gadu! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Arī gardi: Pankūciņas ar neierastu pildījumu. FOTORECEPTE! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

 Rīsu pankūku recepte – kartupeļu bumbiņas, makaronu salāti. 10 receptes attapīgai saimniecei!

Avots: www.passion.ru

COMMENTS

Leave a Comment