Par Vēžiem – puķu valodā
. Zīmes astroloģiskais portrets

No 21. jūnija līdz 1. jūlijam dzimušie ir Zemes stihijas Vēži. Izmantojot ziedu horoskopu, šajā laikā dzimušajiem tika piedēvētas Tulpes īpašības.

Frame of fresh tulips arranged on old wooden background

Šī tipa cilvēkam piemīt šarms un valdzinājums. Tulpe ir atvērta un patiesa, tāpēc saka to, ko domā. Laulībā stājas vēlu. Uzskata, ka sākumā ir jāveido karjera un tikai tad ģimene. Jaunībā vēlas izbaudīt visu. Drosmīga un enerģiska, lai sasniegtu iecerēto. Sieviete Tulpe ir par sevi pārliecināta un dažkārt arī pašpietiekama, tāpēc saviem partneriem izvirza augstas prasības. Nepieciešamas krietnas pūles, lai panāktu viņas atzinību.

No 2. jūlija līdz 12. jūlijam dzimušie ir Gaisa stihijas Vēži, un viņi tiek salīdzināti ar Ūdensrozi (dažviet Lotosu).

water-lily-hd-1920x1080

Ļoti dažāds raksturs, jo sevī vienlaikus ietver vairāku stihiju īpašības. Nelielos šķēršļus dzīves ceļā Ūdensroze pārvar viegli. Viegli piemērojas jebkurai situācijai. Ir daudzpusīgas intereses un daudz draugu ar dažādiem raksturiem. Ūdensroze ar cieņu un sapratni izturas pret cilvēkiem. Ne viss viņas dzīvē notiek viegli, bet, pateicoties savam raksturam, Ūdensroze spējīga “atdzimt no pelniem” un ticēt, ka viss labais vēl ir priekšā.

No 13. līdz 23. jūlijam dzimušie ir  Ūdens stihijas Vēži, un viņu zieds ziedu horoskopā ir Vijolīte.

61722704

Prot pievērst sev citu cilvēku uzmanību. Parasti slēpjas ēnā, bet vienmēr gatava iziet saulītē un paņemt to, kas viņai pienākas. Vijolīte ir apkārtējo mīlule. Viņa nav pļāpīga un prot glabāt svešus noslēpumus, tāpēc daudzi viņai uztic savus noslēpumus un sirdssāpes. Līdz noteiktam brīdim paliek mīļotā cilvēka ēnā, uzticīga viņam un gatava uzupurēties. Nelabvēlīgos apstākļos viegli padodas depresijai.

la.lv

Leave a Comment