Paraugs, kā tikt galā ar saviem pusaugu bērniem!

Kādas mātes vēstule ir sacēlusi vētru internetā. Vēstule ir sasniegusi un guvusi atzinību no vairākiem tūkstošiem cilvēku. Vientuļās mātes, Estellas Havišas, 13 gadīgais dēls, pēdējā laikā ne visai labi ir uzvedies, tāpēc viņam tam uzrakstīja vēstuli:

Mīļais Āron,

Tā kā šķiet, ka tu esi aizmirsis, ka tev ir tikai 13 gadi un ES esmu tava mamma, tu vēlies pilnīgu brīvību, tad jūtu, ka tev ir nepieciešams neliels ieskats “pieaugušo dzīvē”. Tā kā tu man “jauki” norādīji uz to, ka tagad arī tu pelni naudu, tad tev būs vieglāk atpirkt tās mantas, kuras es tev esmu pirkusi pēdējo gadu laikā.

Ja tu vēlies elektrību un pieeju internetam, tad tev nāksies maksāta arī savu daļu:

īre- 430$,
elektrība- 113$,
internets-21$
pārtika- 150$

Tā pat tev nāksies iznest miskasti, notīrīt putekļus un izslaucīt grīdu pirmdienās, trešdienās un piektdienās. Tev pašam katru nedēļu ir jāiztīra tava vannas istaba, jāgatavo savas maltītes un jānovāc trauki pēc paēšanas. Ja tu to nedarīsi, es iekasēšu 30$ katru dienu, kad man to nāksies darīt tavā vietā.

Ja tomēr tu nolem, ka labāk atkal būsi mans bērns, nevis dzīvokļa biedrs, tad mēs varam apspriest, iepriekš minētos, nosacījumus.

Ar mīlestību,
Mamma”

Internets ir sajūsmā par šo vēstuli un attieksmi, lielākoties piekrišanu un atbalstu gūstos no citiem vecākiem, nevis bērniem.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment