Kā izvēlēties pareizo krūšturi atbilstoši tavu krūšu formai

1.Apaļas

Šīs tiek sauktas arī par svētā Grāla krūtīm: vienlīdz pilnas gan augšā, gan apakšā. Ja tev ir šādas formas krūtis, tev noteikti tās ir jāizceļ. Tev piemērotākais krūšturis ir tāds, kura bļodiņas ir dziļākas un krūtis tajās “ienirst”. Šāda tipa krūšturis lieliski izcels tavu krūšu formu.

Nordstron_Parisian_Underwire_Plunge_Bra_xdrm66

2.Dažādu izmēru

Ja tev ir asimetriskas krūtis ( viena lielāka un otra mazāka), tu neesi vienīgā! Ļoti retos gadījumos kādai sievieti abas krūtis ir vienādas, jo 99% gadījumu, sievietes krūtis ir asimetriskas. un 40% gadījumu sievietēm viena krūts ir par pus izmēru lielāka nekā otra.

Zelta likums: iegādājies krūštui kura bļodiņa vislabāk der lielākajai krūtij!

Tas būs vieglāk un liks tev justies ērtāk.

 

3. Uz sāniem tendētas

To, vai tev ir šāda veida krūtis, ir pavisam vienkārši noteikt. Parasti starp šāda veida krūtīm ir atstarpe, kas ir apmēram 3 pirkstu platumā. Šī tipa krūtīm jāizvēlas krūšturis, kurš tās pietuvinās vienu otrai un samazinās atstarpi starp tām.

front_fastening_bra_g40dhh

 

4.Zvanveida

Zvanveida krūtis ir slaidas augšā un pilnas apakšā. Pie tā noteikti vari vainot gravitāti, hormonālās izmaiņas vai arī svara pieaugumu vai zudumu. Ja tev ir šādas formas krūtis, tev noteikti jāizvēlas krūšturi, kurš tavas krūtis pacels un liks tām izskatīties apaļākām.

5.Mazas

Ja tev ir mazas krūtis, stingras krūtis, tad neņemot vērā faktu, ka tu vari staigāt bez krūštura, tev noteikti jāizvēlas push-up krūšturi. Tas piedos apjomu tavām krūtīm, un reizēm var likt tām izskatīties pat par diviem izmēriem lielākām.

Push_up_bra_kcuori

 

6. Austrumu rietumu

Noteikti vari jau iedomāties, ka šāda veida krūtīm ļoti izteikti krūšu gali ir tendēti katrs uz savu pusi, kas arī ir diezgan populāri. Lai panāktu, ka tavas krūtis ir centrētas, tev noteikti jāizvēlas krūšturi, kurš stingri visu saturēs kopā , tam noteikti jābūt atbalstošiem sānu paneļiem.

 

965718_White

 

7. Lāšu forma

Šāda tipa krūtis ir mazāk pilnas augšpusē un vairāk apakšpusē, tādejādi atgādina lāses formu. Šāda krūšu forma var būt saistīta ar hormonālajām izmaiņām vai mazuļa zīdīšanu. Šāda veida krūtīm līdzīgi kā apaļas formas krūtīm, jāizvēlas krūšturis, kurā krūtis it kā ienirst un kurš rada krūtis paceļošu efektu.

 

Leave a Comment