Pārsteidzošs pētījums; aprēķināts cik dzīves laikā izmaksā labāko draugu attiecības

friends2

Pētījumā veikti dažādi aprēķini un iegūtie rezultāti ir tiešām pārsteidzoši, un, to visu savelkot kopā, veidojas milzīga naudas summa.

Izrādās, ka visas dzīves laikā dzimšanas dienas dāvanās savai labākajai draudzenei tiek iztērēti vidēji 6000 eiro, tātad, ja tev ir gan labākā draudzene, gan labākais draugs, tad pareizini šo summu ar divi turklāt, kad uzrodas bērni, tad vēl vismaz 250 eiro tiek iztērēti dāvanās, kas paredzētas bērniem.

Būt par plecu, uz kura izraudāties, ir tavs pienākums un tas nav grūti, taču gadās, kad draudzene ir lielā ķezā vai jāpalīdz tikt galā ar dažādiem pārdzīvojumiem, šķiršanos, vidēji tu iztērē 200 eiro. Iedomājies? Par tādu naudu sanāk jau lidmašīnas biļetes uz kādu tālāku Eiropas valsti.

Gandrīz 300 eiro tiek iztērēti dažādās mazās dāvanās, kas parāda to, ka tev viņa/viņš rūp, piemēram, suvenīri no dažādām valstīm, vietām kur pabūts ceļojot, vai vienkārši dodoties brīvdienu izbraucienā uz kādu interesantu vietu.
Ja attiecības mēdz izjukt parādoties distancei, tad ar labākajām draudzenēm/ draugiem tā nenotiek, jo tiek iztērēti papildus 22 tūkstoši eiro visas dzīve laikā dodoties apciemot ārvalstīs dzīvojošo draudzeni/draugu.

Aptuveni 150 eiro tiek iztērēti vēl dažādām dāvanām, kuras pasniedz, ievācoties jaunā mājokli un dāvanu iesaiņošanā.

Pētījumā 80% no dalībniekiem atzina, ka viņi nenožēlo nevienu centu, kuru ir iztērējuši, un iztērēs šādas draudzības dēļ.

Tās draudzības, kuras ilgst mūža garumā, ir pats lielākais dārgums un ir tā vērtas

Taču pārsteidzoši bija tas, ka aptaujas dalībniekiem lūdzot salīdzināt viņu draudzību ar tajā ieguldītajiem naudas līdzekļiem, tikai 14% uzskatīja, ka tā ir tik vērta, pārējie 86% apgalvoja, ka tā ir daudz augstāk novērtējama nekā nauda, kas tiek patērēta un ieguldīta šajās attiecībās.

 

Leave a Comment