Neticēsi, kādēļ šī mamma pēc dzemdībām bija tik ļoti šokēta. Tas nu gan ir pārsteigums!

Ār*ti iepriekš bija skaidri prognozējuši, ka jaunajiem vecākiem ir gaidāma veselīga meitiņa. Tomēr pēc dzemdībām atklājās neticamais – bija piedzimis zēns. “Es domāju, ka visi joko,” saka Nakamura. “Man zuda jebkādi vārdi un es tam nespēju noticēt, līdz pati nepaskatījos uz viņu.” 

Šis mirklis, kurā māmiņa ierauga, ka viņai patiešām ir piedzimis dēls, nevis meita, ir iemūžināts ļoti interesantā fotogrāfijā, kas pauž patiesas emocijas. Šī izteiksme ir neaprakstāma. 

33

 

Fotogrāfiju izdevās uzņemt dzemdību fotogrāfei Džesikai Džeksonei. “Šis bija viens no brīnišķīgākajiem dzemdību mirkļiem – īsts emociju karuselis tikai dažu minūšu laikā,” saka Džeksone. “Patiess šoks, pārsteigums, laime un atvieglojums. Šis ir iemesls, kādēļ dzemdību fotogrāfijas ir tik svarīgas. Iedomājieties, ka bērns pieaugs, un viņa vecāki viņam stāstīs viņa dzimšanas stāstu, un tam visam vēl klāt varēs pievienot šo brīnišķīgo, neapraktāmo fotogrāfiju.”

Neskatoties uz jaunās māmiņas izbīli, kas redzams bildē, viņa tagad ir ļoti lepna un nosauca dēliņu par Taigu, kas no japāņu valodas tulkojas kā “liels un žēlsirdīgs”.

“Es īsu brīdi biju šokēta, bet pēc tam tas jau vairs nebija svarīgi, vai tā ir meitenīte vai puisītis,” saka jaunā māmiņa.

Avots: womansday.com

Leave a Comment