Pasaki, par ko tu strādā! Skarbais korporatīvais horoskops

1. Mārketings

Tu esi ambiciozs, bet prāta spējas, maigi sakot, nav no spožākajām. Tu izvēlējies studēt mārketingu, lai nebūtu jāmācās, jo nopietnu studiju vietā devi priekšroku tusiņiem un iedzeršanām. Un, patiesi, tieši tādi tagad ir arī tavi darba pienākumi. Sliktākā sadarbība – ar Pārdošanas daļu.

2. Pārdošana

Slinkākā no visām biroja zīmēm, bieži tiek dēvēta par “mārketingu bez grāda”. Tu arī esi koncentrējies tikai uz savām interesēm un vajadzībām, turklāt tev piemīt paranojiskas iezīmes. Ja vien kāds nepiezvana, lūgdamies, lai tu pieņem viņa naudu, tu izvairies no kontakta ar “klientiem”, lai varētu koncentrēties uz “kopskatu.” Visu mūžu tu meklē kādu, kas varētu apbrīnot tavu prasmi golfa spēlē (bet reti atrodi).

3. Informācijas tehnoloģijas

Tā kā tu nespēj kontrolēt it (IT!) nevienu savas personīgās dzīves jomu, tu tiecies kontrolēt visu, kas notiek tavā darba vietā. Bieži vien pat pats nesaproti, ko runā, bet kurš tad to var zināt?! Rakstos teikts, ka Zemes nākamie saimnieki būs tehnofrīki.

4. Inženierzinātnes

Viena no divām biroja horoskopa zīmēm, kas skolā patiešām mācījās, tomēr uzskata, ka 90 procentus visu privāto sludinājumu izvieto tieši inženieri. Tu vari būt laimīgs vien tad, ja birojs ir stāvgrūdām pilns ar jaunākajiem “ergodinamiskajiem gadžetiem”. Tomēr mēs visi zinām, kas patiesībā nogurdina tavas rokas.

5. Grāmatvedība

Šī ir otrā zīme, kuras pārstāvji skolā mācījušies. Turklāt grāmatveži ir pārsvarā imūni pret kopējo biroja politiku. No tevis ikkatrā organizācija baidās visvairāk; apvienojumā ar tavām izcilajām organizatora dotībām, var droši teikt, ka visi baumotāji tevi uzskata par pilnīgi traku.

6. Personāldaļa

Ironiski, bet ne pārsteidzoši – pieeja personiskajiem datiem tevi padara par lielāko baumotāju jebkurā uzņēmumā. Tu droši vien esi otrajā vietā pēc mārketinga nekā nedarīšanās mākslā. Tu šodien nevienam neatzvanīsi, jo jādodas pie friziera, jāpusdieno un jānosūta vēstule!

7. Vidējais vadības līmenis

Kaķisks, gludens, tomēr pilnīgi bez mugurkaula, tāpēc tu paliksi pašreizējā darbā visu atlikušo dzīvi. Tā kā neesi spējīgs pieņemt nevienu lēmumu, savu vērtību mēri pēc tā, cik tikšanos vari sev sarūpēt. Vislabāk precēties ar citiem “vidējiem vadītājiem,” jo tavā paziņu lokā tādi ir visi.

8. Augstākais vadības līmenis

Kaķisks, gludens, tomēr pilnīgi bez mugurkaula, tāpēc tu paliksi pašreizējā darbā visu atlikušo dzīvi. Tā kā neesi spējīgs pieņemt nevienu lēmumu, savu vērtību mēri pēc tā, cik tikšanos vari sev sarūpēt. Vislabāk precēties ar citiem “augstākajiem vadītājiem,” jo tavā paziņu lokā tādi ir visi.

9. Klientu serviss

Spilgts, jautrs un pozitīvs – tieši tāds tu esi gandrīz gatavs noslēgt rēķinus ar dzīvi pats savām rokām. Kad biji mazs, tu, iespējams, lūdzu vecākiem iespēju dzīvot mazā, kubveidīgā telpā un austiņas, lai varētu runāt “ar klientiem”. Tā kā paaugstinājumi tev vienmēr met līkumu, pārgulēt ar bosu nav tā sliktākā doma.

Leave a Comment