Paskaties, kā izaugusi bērnu modele un sensācija Tilāna

Mazās meitenes pretrunīgi vērtētā fotogrāfija tika izplatīta pirms vairākiem gadiem, bet viņa ir atpakaļ un pozē arī citiem žurnāliem.

Tilāna (Thylane Blondeau) ir modele jau kopš četru gadu vecuma. Viņu pamanīja dizaineris Žans Pols Gotjē un piedāvāja piedalīties viņa šovā. Viņa bijusi modele arī Lacoste zīmolam, kā arī sadarbojusies ar modes mākslinieku Ralfu Lorēnu.

Tagad Tilānai ir 14 gadu, un viņas fotogrāfijas publicētas Teen Vogue žurnālā, turklāt viņa noslēgusi līgumu ar ietekmīgāko un slavenāko starptautisko modeļu aģentūru IMG.

2 3 4 5

“Visvairāk šajā darbā man patīk satikt jaunus fotogrāfus un meikapa māksliniekus. Man patīk arī tas, ka varu piemērīt tērpus,” stāsta jaunā pusaugu modele.

Tilāna dzīvo Marseļā un viņa gatavojas dalībai filmā “Belle and Sebastian2”. Viņai ir arī savs YouTube kanāls, kur meitene atklāj dažādus faktus par sevi. Viņa stāsta, ka ienīst salātus, bet labprāt ēd augļus.

6 7 8 9

“Mans lielākais mērķis kā aktrisei ir līdzināties Andželīnai Džolijai. Ja es varētu ar kādu sadarboties, tad tā noteikti būtu viņa. Un Breds Pits, Leonardo Dikaprio un Džonijs Deps”, viņa stāta.

Avots: womendailymagazine.com

Leave a Comment