Patiesā mūsdienu revolūcija ir apziņas revolūcija!

Ja mēs skatāmies uz mūsdienu pasaules notikumiem, mēs viegli sapratīsim, ka mēs dzīvojam revolucionārajos laikos. Tomēr mūsdienu revolūcija pilnīgi atšķiras no citām revolūcijām cilvēces vēsturē.

Šī revolūcija nesāk atjaunot valsts sistēmu, lai aizstātu vecās un novecojušās formas ar jauniem, dinamiskiem un spožiem. Šī revolūcija spēj uzrādīt cilvēcīgumu visās formās. Mūsu laika revolūcija ir apziņas revolūcija.

Lasi arī: Naudas horoskops: kā pareizi izvēlēties maku pēc Zodiaka zīmes

Apziņa, kas tūkstošiem gadu ir ātri aizmiegusi, mūsdienās pamazām pamostas. Aizvien spēcīgāks satricinošs impulss kļūst arvien lielāks, un arvien vairāk kļūst cilvēki, kuri ir jutīgi pret pamošanos.

Šī impulsa efekts, kas pamodina mūs no miega, ir jūtams ikvienam, dažreiz pat vairākas reizes dienā. Bet daudzi no mums nezina, ko mēs patiešām piedzīvojam; viss, kas mums šķiet, ir tāds, ka mūsdienu sabiedrības panākumi mums ir mazāk pievilcīgi. Mēs apzināmies, ka mūsu dzīvē mums ir jābūt kaut kas dziļākam par zemes panākumiem un neveiksmēm.

Katru dienu mēs redzam, ka arvien vairāk jauniešu apšauba sociālo un reliģiskās izglītības mērķu un uzdevumu īstenojamību. Viņi krata rokas, mēģinot nokļūt pa pareizo ceļu, un tādēļ viņi pakļauti tukšuma un izmisuma pieredzei.

Lasi arī: Kā noteikt aura krāsu, izmantojot numeroloģiju

Sabiedrība piedāvā problēmas risinājumu izklaides un farmaceitisko produktu veidā, kā arī akcīzes preču un pakalpojumu ražotājus un piegādātājus. Šodien šīs ir plaukstošas ​​un ļoti ienesīgas nozares. Viņi piedāvā “palīdzību” jauniešiem, lai apspiestu bailes un ārstētu citus virspusējus simptomus.

No šīs situācijas izriet tikai viena lieta, un tas ir īstais brīdis. Mēs varam pārnest tikai mūsu dzīves smaguma centru no perifērijas uz centru. Ko tas nozīmē?

Mala ir pašreizējais apziņas stāvoklis, kurā dzīvo lielākā daļa cilvēku, tā sauktā miega apziņa.

Šis stāvoklis ir ideāls identifikācijai ar domām, emocijām un vēlmēm, kur mēs cenšamies sasniegt mūsu dzīves mērķus tikai formas pasaulē, vai nu izejvielu formas (mūsu jūtīgo orgānu pieredze), vai arī nelielas materiālās formas (domas, emocijas). Mūsu eksistences dzinējs malā ir vēlme kļūt par kādu vai citu un kontrolēt visu.

Lasi arī: Agrāk vai vēlāk šīs Zodiaka zīmes būs kopā!

Centrālais punkts, Atmodinātā apziņa un iekšējā klusuma pasaule pārsniedz iemeslus. Tas neattiecas uz iekšējo klusumu, ko nosaka dažādas metodes, ko sauc par meditāciju (šajā gadījumā faktiski koncentrācija), neaprakstāmu, bet pieredzējušu, dzīvo un iekšējo tukšumu.

Tātad, pašlaik ir apziņas revolūcija. Šajā revolūcijā nav nekādu stratēģiju, ne lielu līderu, tikai varoņi, kas saprot Apziņas evolucionāro progresu un ir atvērti procesiem, kas notiek paši par sevi!

Avots

Leave a Comment