Kā noteikt aura krāsu, izmantojot numeroloģiju

Aura ir tas, kas katram no mums ir. Kāds ir spēcīgāks, kāds nedaudz vājāks, taču mēs vienojāmies par to, ka auru var uzlabot un nostiprināt. Tam nepieciešama tikai patiesa vēlme.

Noteikt savas auras krāsu, un jūsu personības stiprās puses, jums palīdzēs dzimšanas datuma numeroloģija. Skaitļi mūs apklāj visur un vienmēr – tāda ir visuma būtība. Enerģijas viļņi, caurduršanas vieta un materiāli ietekmē mūsu auru, kuras stiprību var novērtēt ar vienkāršiem numeroloģiskiem aprēķiniem.

Lasi arī: 5 horoskopa zīmes, kuras redz tev cauri

Kas ir cilvēka aura?

Iedomājieties, ka tev apkārt ir neredzama kapsula, kurā tu dzīvo. Katrs cilvēks jūt dīvainu sajūtu, kad viņš ir tuvu kādam, un saprot, ka viņš jūtās labi, vai, gluži pretēji, neērti. Neērtības sajūta norāda, ka sarunu biedra aura nesaskaņojas ar tevi. Tas pat var būt enerģisks vampīrs, kurš no jums izsūc dzīvotspēju.

Jūsu bioenerģijas lielums ir jūsu izstieptas rokas attālumā. Šī ir kapsula, kurā jūs vienmēr esat. Ja jūsu aura krustojas ar pozitīvu un piemērotu citu cilvēku auru, tad jūs sajutīsiet izturību un labu garastāvokli. Pretējā gadījumā, kā minēts iepriekš, jūs vēlaties aiziet prom. Ja vienā istabā ir daudz cilvēku, mēs varam runāt par šādu koncepciju kā vietas auru. Ne šī vieta ietekmē cilvēku noskaņojumu, bet cilvēki rada noskaņojumu noteiktā vietā.

Lasi arī: Eksperts: kā izvairīties no avārijas situācijām sastrēgumos

Kā noteikt auras krāsu

Ir svarīgs jēdziens – auras krāsa. Katrai personai ir sava krāsa, no paša dzimšanas dienas līdz pēdējai elpai. Tā ir nemainīga. Mainās tikai enerģijas biofiltra stiprums. Depresīvos, dusmīgos un skumjos cilvēkos aura mazinās, bet tā kļūst spožāka pozitīvos, laipnos un jautros cilvēkos.

Pēc dzimšanas dienas jūs varat uzzināt, kas ir jūsu auras krāsa, un jūsu stiprās un vājās puses. Saskaitiet visus dzimšanas datuma ciparus. Piemēram, ja jūs esat dzimis 1977. gada 15. novembrī, tad jūs saņemsiet 1 + 5 + 1 + 1 + 1 + 9 + 7 + 7 = 32. Tālāk, ja jums ir divciparu skaitlis, tāpat kā piemērā, atkal salieciet ciparus. 3 + 2 = 5. Svarīgi ir tas, ka, ja saskaitot iznāk skaitlis 11 vai 22, jums nav jāturpina saskaitīt. Tie ir svarīgi dati, kam piešķirtas savas krāsas.

Turpini lasīt nākamā lapā, lai uzzinātu katra skaitļa atšifrējumu!

Leave a Comment