Patiesība par Nutellas sastāvu. Pēc šī raksta lasīšanas Tu vairs to negribēsi ēst!

Četri ĢMO Nutella krēmā ir:

Soja

Āzijas civilizācijas sojas produktus patērē jau gadsimtiem ilgi, kādēļ tad amerikāņu ražotā ir neveselīga? Kā izrādās, Āzijā sojas pupiņas tiek audzētas organiski un tiek patērētas mazākos daudzumos, salīdzinājumā ar tām sojas pupiņām, kas audzētas rietumos. ASV sojas pupiņu ražošana notiek roku rokā ar gēnu inženieriju un soja tiek patērēta milzīgos apjomos. Nutella satur sojas lecitīnu, tas ir emulgators, kas nelabvēlīgi ietekmē veselību.

Neskaitāmi pētījumi šo vielu ir sasaistījuši ar vairogdziedzera darbības traucējumiem, nekontrolējamu svara pieaugumu, nogurumu, menstruālā cikla traucējumiem, pāragras pubertātes iestāšanos un krūts vēzi.

Cukurs

Šis cukurs ir pagatavots no cukurbietēm, kuras ne tikai ir lētas, bet arī satur bagātu klāstu pesticīdu. Tas nebūt nav tāds cukurs, kāds nepieciešams mūsu ķermeņa funkcionēšanai. Nutella ražotājiem visvairāk rūp rafinētā cukura cena, bet netiek ņemts vērā, ka šis cukurs ir neirotoksīns, kas bloķē As**s plūsmu As**svados un iznīcina smadzeņu šūnas. Pētījumos atklāts, ka rafinētais cukurs ir saistīts ar uzmanības deficīta sindromu, uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindromu, depresiju, autismu, migrēnu un trauksmainību.

Piena sūkalas

Lai arī piena produkti mums lielākoties asociējas ar gotiņām, kas pārtiek no zaļas zāles, kura aug bezgalīgās, zaļojošās pļavās, realitāte ir krasi atšķirīga. Nutella krēmā esošais piens nāk no govīm, kas barotas ar ĢM kukurūzu un vitamīnu bagātinātājiem, kā arī ārstētas ar antibiotikām, lai samazinātu izdevumus.

Vanilīns

Nutella krēmā izmantotais vanilīns ir ražots Ķīnas rūpnīcās un tas ir potenciāls drauds Vese***ai, šī viela ir atkarību izraisoša – ķīmiski ražotais vanilīns stimulē smadzenēs esošos receptorus, kas liek izdalīties serotonīnam , laimes hormonam. Līdzīgi kā cukurs, tā neirotoksiskās īpašības nogalina smadzeņu šūnas.

Ja tas tevi nepārliecinās, ka Nutella ir bīstams pārtikas produkts, ko nevajadzētu lietot uzturā, tad nekas to nespēs.

 

Avots: viralalternativenews.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Raksta autors, acīmredzot, pārdozējis nutellu, kā rezultātā viņam aptaukojušās pēdējās divas smadzeņšūnas

Leave a Comment