Pavasara Horo***ps visām Zodiaka zīmēm. Lai dvēselē saule!

Auns

Tu, droši vien, jau piedzīvo sava veida impulsīvu, nevaldāmu enerģiju, kura, visticamāk, tev sekos viscauri tavam dzimšanas dienas mēnesim. Līdz ar Sauli tavā zīmē, tu, visticamāk, jūties tā, it kā tev būtu jāizmanto izdevība starmešu gaismā, un šis ir lielisks laiks, lai to darītu! Arī savā romantiskajā dzīvē tu spīdēsi, lai tu būtu viens vai ar kādu, sagaidi daudz pozitīvā jau no 15. aprīļa.

Vērsis

Šajā mēnesī tu, visticamāk, sašaurināsi savu profesionālo dzīvi. Tava koncentrēšanās vai nu uzlabos, vai arī veiks izmaiņas tavā šobrīdējajā darbā vai pozīcijā vai arī nokļūsi pozīcijā, kura tev (īstajam tev) atbilst labāk. Līdz mēneša beigām, pēdējā aprīļa nedēļā, tu beidzot sasniegsi savu “ah, beidzot!” sajūtu, kad tev būs laiks, kuru veltīt atpūtai un pašam sev.

Dvīņi

Pēdējā laikā tavi sociālie centieni, ļoti iespējams, piedzīvo satricinājumus, līdz ar tu jūties it kā lielu pārmaiņu vidū. Pamatā tu vienkārši centies izprast, kur tu patiesi iederies.

Taču līdz mēneša beigām tu vari sagaidīt dažas atbildes ar saviem jautājumiem. Arī tavās darba attiecībās notiks dažas izmaiņas.

Vēzis

Tava karjera šajā mēnesī būs tavs mērķis nr.1, bet veidā, kas tevi aizrauj, jo tieši caur taviem draugiem un sociālajiem sakariem tu progresēsi visvairāk. Tu jutīsi, ka šomēnes dodies cauri nelielai attīrīšanai gan iekšēji, gan ārēji, tāpēc taupi savu enerģiju un esi gatavs palaist to, kas vairs nekalpo tavam mērķim.

Lauva

Merkura atrašanās atpakaļejošā fāzē šomēnes radīs radikālas pārmaiņas darba dzīvē ikvienai Lauvai, bet tās, visticamāk, būs labvēlīgas. Pārliecinies, ka, ja tev nepieciešams mainīt darbavietu vai arī saņemt paaugstinājumu, tu neiegūsti jauno darbu vai neparaksti līgumus līdz Merkurs atkal dodas uz priekšu. Lieko laiku vari izmantot tam, lai pārdomātu to, ko tu vēlies darīt tālāk.

Jaunava

Ap tevi šomēnes rinķos nevaldāma enerģija. Līdz ar tavas valdošās planētas Merkura atrašanos atpakaļejošā fāzē tev būs nepieciešams saglabāt līdzsvaru, tāpēc pārliecinies, ka tev šomēnes ir nepieciešamais papildus laiks, lai izplānotu jebkādas detaļas projektiem, kuri saistīti ar ceļošanu, komunikāciju vai tehnoloģiju. Ja tu strādā komunikācijā un medijos, saglabā savu darbu un turi rezerves!

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 106. sērija

Svari

Ja tev šomēnes rodas izdevība satuvināties ar augstākstāvošajiem, pārliecinies, ka to izmanto. Aprīlis ir lielisks pamatu ielikšanai veiksmīgiem ilgtermiņa biznesa darījumiem. Pēdējā laikā, ļoti iespējams, esi cīnījies ar savu mīlas dzīvi un jūties nedaudz pazudis jūrā. Un kamēr Merkurs atrodas savā atpakaļejošajā fāzē, lietas varētu nobremzēt vēl vairāk, bet līdz mēneša beigām tev būs daudz skaidrāka ideja par to, kurus tu vēlies ieaicināt savā dzīvē un no kuriem tu vēlies atbrīvoties.

Skorpions

Šomēnes tava uzmanība galvenokārt būs vērsta uz tavu mājas dzīvi un problēmām tajā, tai skaitā attiecībām ar ģimenes locekļiem un dzīvesbiedriem. Tev ir jācenšas būt elastīgākām, nekā tev parasti labpatiktos, taču no pacietības saglabāšanas arī ir mācības, kuras apgūt.

Strēlnieks

Karjera šajā mēnesī, visticamāk, būs otrajā plānā, kamēr tu uzmanību galvenokārt vērsīsi uz iekšējo pasauli un mazliet vairāk laika veltīsi rūpēm par sevi. Tomēr nedaudz vairāk laika veltot pašam sev, tavi kolēģi daudz vairāk novērtēts sadarbību ar tevi. Tāpēc blakusefekti kopumā būs labvēlīgi taviem vispārīgajiem panākumiem.

Mežāzis

Ja tu vēlies ieviest pārmaiņas savā dzīves telpā, dari to pirms 20. datuma, kamēr Merkurs atrodas atpakaļejošā fāzē un pirms tava darba dzīve sāk pieprasīt daudz vairāk uzmanības. Šis mēnesis izskatās daudzsološs kopumā, jo tava darba dzīve kļūs ļoti rosīga pēc 20. datuma. Tev par laimi, Marss būs labvēlīgs tavai zīmei, kas nozīmē, ka tev būs visa nepieciešamā enerģija, lai tiktu visam līdzi.

Ūdensvīrs

Tu vairāk nekā jebkurš cits saproti, ka nedrīksti tikt piesiets ierobežojumiem, kurus citi tev cenšas uzlikt. Tu dzīvē vari tikt tālu, darbojoties tikai ar savu brīvo gribu, un līdz šim tu esi dzīvojis tieši tā.

Taču šomēnes esi gatavs saprast, cik daudz vairāk tu spēj paveikt, ja kļūsti mazliet elastīgāks un sadarbojies ar citiem.

Zivis

Tava uzmanība šomēnes būs vērsta uz garīgumu un tā saiknēm ar tavām finansēm. Merkura atpakaļejošā fāze var likt tev justies nemierīgam savā darbā, un tu vari apņemties doties kur citur. Bet labāk būtu nepamest savus šobrīdējos apstākļus, vai arī nepieņemt lielus lēmumus, līdz Merkurs atkal dosies uz priekšu no 3. maija. Šomēnes pastāv arī lielāka iespēja, ka ceļosi, tāpēc plāno attiecīgi.

Avots: 

Leave a Comment