Pēc šī foto publicēšanas bikini modele saņēma daudz naida vēstuļu! Briesmīgi!

Stīvija Algera ir vietnes Instagram austrāliešu bikini modele, kurai ir aptuveni 48 ooo sekotāju. Viņa strādā kopā ar pašiem atpazīstamākajiem bikini zīmoliem. 

Skatoties viņas Instagram lapu, tu noteikti nodomātu, ka viņa ir perfekta izskata sieviete ar perfektu dzīvi un perfektu iedegumu, tomēr realitāte ir daudz citādāka.

Stīvija bieži vien kļūst par nīdēju upuri, kuri apskauž to, ko viņa dara. Lai gan viņa ir pieradusi pie negatīvisma, Stīvija nekad nebija gaidījusi tādu naidu no zīmola, ar kuru kopā viņa strādāja.

Lasi vēl: Viņa ar Instagram kontu pelna neiedomājamas naudas summas un atklāj, kā to izdarīt!

Stīvija sadarbojās ar peldkostīmu zīmolu Aquadiva, kad viņai tika pajautāts, vai vienu no viņas bildēm var izmantot kāda veikala reklāmā. Stīvija atbildēja, ka par konkrēto bildi viņa nejūtas īpaši droša – atbilde, ko viņa uz to saņēma, bija ļoti negaidīta. Alisona Aplbija, uzņēmuma dizainere, rakstīja šādi:

Tas man liek tik ļoti vilties, Stīvij – es tevi izvēlējos personīgi, jo tu šķiti tik jauka meitene. Tas ir ļoti nepieklājīgs veids, kā pret mums attiekties. Neizskatās, ka pēdējā bildē, ko esi publicējusi, tu būtu noraizējusies par to, kā izskaties – kā nekā, tavas kājas tajā bildē ir plaši atvērtas! Izskatās, ka tu esi tāda pati kā citas Insta meitenes – tik samākslota. No Alisonas.”

Lūk, par kuru bildi bija runa:

Lai gan bilde, iespējams, kādam šķiet izaicinoša, diez vai tikai kādu nesaprašanos dēļ cilvēkam vajadzētu pārmest to, kā viņš sevi attēlo, ja vien tas tiešām nav pārspīlēti. Kā nekā, Stīvijai ir tikai 19 gadu – tas ir normāli, ka sievietes šādā vecumā vēl nejūtas par sevi pilnīgi drošas un pašapzinīgas.

Cerēsim, ka šis skarbais komentārs neietekmēs meitenes pašapziņu un viņa turpinās darīt to, kas viņai sagādā lielāko prieku!

Avots: viralthread.com

Leave a Comment