Perfektas majonēzes recepte, ko var pagatavot 3 minūtēs

Visgaršīgākā majonēze ir tā, ko pagatavojat pats savām rokām. Šīs mērces receptē nav nekā sarežģīta, un jūs varat to pagatavot paši tikai 3 minūtēs.

Svētku priekšvakarā mājas majonēzes recepte noteikti būs nepieciešama daudziem pavāriem.

Kā pagatavot perfektu majonēzi, stāsta šefpavārs Riko Garbaldi.

Kas jums būs nepieciešams:

Augu eļļa – 300 ml

Olas – 2 (nevārītas)

Ķiploki – 0,5 daiviņa

Citrons (sula) – 2 tējkarotes

Sinepes – 2 tējkarotes

Sāls, pipari pēc garšas

Kā pagatavot perfektu majonēzi

Blendera bļodā ievieto olas, ķiplokus, sinepes, citrona sulu. Pievieno sāli un piparus, tad augu eļļu. Tad ar blenderi saputo līdz viendabīgai masai.

Lasi vēl: Baltais Ziemassvētku mohito: nevainojama recepte vakaram ar draugiem

Ja vēlaties iegūt biezāku majonēzi, tad augu eļļas daudzums jāsamazina par 70 ml.

Majonēze būs nevainojama un patiešām izcila!

 

 

Leave a Comment