Visgaršīgākā majonēze ir tā, ko pagatavojat pats savām rokām. Šīs mērces receptē nav nekā sarežģīta, un jūs varat to pagatavot paši tikai 3 minūtēs.
Svētku priekšvakarā mājas majonēzes recepte noteikti būs nepieciešama daudziem pavāriem.
Kā pagatavot perfektu majonēzi, stāsta šefpavārs Riko Garbaldi.
Kas jums būs nepieciešams:
Augu eļļa – 300 ml
Olas – 2 (nevārītas)
Ķiploki – 0,5 daiviņa
Citrons (sula) – 2 tējkarotes
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, pipari pēc garšas
Kā pagatavot perfektu majonēzi
Blendera bļodā ievieto olas, ķiplokus, sinepes, citrona sulu. Pievieno sāli un piparus, tad augu eļļu. Tad ar blenderi saputo līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Baltais Ziemassvētku mohito: nevainojama recepte vakaram ar draugiem
Ja vēlaties iegūt biezāku majonēzi, tad augu eļļas daudzums jāsamazina par 70 ml.
Majonēze būs nevainojama un patiešām izcila!