Piecas horoskopa zīmes, kuras visbiežāk atlaiž no darba. Uzzini, kāpēc un kā no tā izvairīties!

1. Zivis

Zivis parasti pēc dabas ir laipni un iejūtīgi cilvēki – vispārēji tās ir labas īpašības, bet darbā devējs to var uztvert kā mīkstčaulību un uzskatīt, ka uz Zivīm nevar paļauties. Patiesības labad jāsaka, ka Zivis patiešām var atklāt kolēģiem visu to, ko labāk vajadzētu stāstīt tikai draudzenei vai psihoterapeitam. Vai nevienam.

Nokļūstot stresa situācijā, Zivīm parādās vēlme bēgt un norobežoties no visa un visiem, kas var atbaidīt citus. Pārāk daudz brīvu dienu, kas paņemtas, lai atkoptos no emocionāliem triecieniem, var nokaitināt jebkuru priekšnieku. Tāpēc, ja esi dzimis šajā zīmē, pieskati savas emocijas – reizēm tās labāk atstāt aiz darbavietas durvīm. Savukārt vēlmi visiem palīdzēt ievirzi tā, lai pats kļūtu par paraugdarbinieku.

2. Lauva

Lai gan Lauvas ir slaveni kā dzimuši līderi, situācijā, kad viņi neatrodas uz komandtiltiņa, šīs zīmes pārstāvji var kļūt nevajadzīgi iedomīgi, izrīkot citus un dramatizēt ikvienu, arī pašu vienkāršāko situāciju.

Dažiem Lauvām rīkojumu izpilde ir pilnīgi svešs jēdziens, kas darba kolektīvā var radīt spriedzi un konfliktus ar priekšniecību, kurai tas viss galu galā var apnikt.

Lai komandas darbs būtu efektīvs un nestu labus rezultātus, katram darbiniekam jāzina sava vieta un pienākumi. Kamēr Lauva pats nav kļuvis par bosu, viņam jāmācās būt par paraugkareivi šajā ierindā.

3. Auns

Auni var dažas savas profesionālajā ziņā negatīvās iezīmes izlasīt sadaļā par Lauvām. Auni ne vien pie katras izdevības bārstās ar aizrādījumiem par citu darbu, bet arī pastāvīgi ignorē noteikumus un visu dara, kā pašiem ienāk prātā. Šaubu nav, viņi ir uzņēmīgi un izdomas bagāti, neatkarīgi un produktīvi, bet, strādājot kolektīvā, ir diezgan droši, ka būs vien jāpieņem tur valdošie noteikumi, citādi var nākties šķirties no darba.

Ja esi dzimis kareivīgajā Auna zīmē, iemācies uzņemties atbildību, neaizkaitinot ikvienu sev apkārt. Tandēmā ar priekšnieku, kuram ir tāds pats skats uz pasauli kā tev, jūs sasniegsiet visaugstākās virsotnes.

4. Skorpions

Skorpions ir lojāls un nodevies savai lietai līdz pat sirds dziļumiem, bet var asi reaģēt uz šķietamu netaisnību, kļūstot īpaši atriebīgs un neciešams.

Reizēm viņa vērptās intrigas un slepenie plāni nostrādā Skorpiona labā, bet bieži vien atsitiens ir tikpat spēcīgs un viņš iegūst ietekmīgus ienaidniekus.

Skorpionam piemītošā vēlme visu kontrolēt un greizsirdīgi sargāt savu ietekmes jomu var apdraudēt viņa vietu darba kolektīvā. Ja esi dzimis šajā zīmē, iemācies tikt galā ar saviem jūtu uzplūdiem, tos neizpaužot skaļi un neizgāžot pār citu galvām.

Skorpion, tev nevajadzētu redzēt citos cilvēkos šķēršļus, bet gan sabiedrotos.

5. Dvīņi

Dvīņi ir slaveni ar gudrību un attapību, labām saskarsmes prasmēm un entuziasmu darbā. Problēma tā, ka šīs zīmes pārstāvji bieži vien mēdz būt neorganizēti un haotiski.

Dvīņi termiņus nereti uztver kā laikā viegli pārbīdāmus objektus, nevis kā akmenī cirstas zīmes. Turklāt viņu nervozā daba var tikt uztverta kā pastāvīga neapmierinātība ar priekšniecību vai klientiem.

Tendence darīt vairākus darbus vienlaikus palielina kļūdu iespējamību. Dvīņu veiksmes formula: koncentrējies vienlaikus uz vienu veicamo darbu un pabeidz to, pirms uzsākt nākamo. Starp citu šis ir labs padoms karjeras veidošanai ikvienas zīmes pārstāvim!

la.lv

Leave a Comment