Piecas lietas, kurām obligāti jābūt tava vīrieša garderobē

1425575_581352051918756_1524003468_n

Zeltene.lv, sadarbībā ar kompāniju BG Suits, apkopojusi piecas lietas, kurām obligāti ir jābūt tava vīrieša garderobē.

 

  1. Klasiska dizaina balts krekls

Ikdienas nepieciešamībai ideāls variants. Izvēloties kreklu baltā tonī, to lieliski var kombinēt ar jebkuras krāsas un raksta uzvalkiem vai mazāk formāla tipa biksēm. Īpašāku šo kreklu var padarīt izvēloties audumu ar iešūtu musturu un kombinējot ar citas krāsas pogām un pogcaurumiem. Galvenais nosacījums krekla izvēlē ir tā izmērs un ķermeņa aprisēm atbilstoša piegriezne. Krekli tiek piedāvāti ar dažādiem piegriezumiem, un tādēļ katrs vīrietis var izvēlēties sev vēlamo – klasiskais piegriezums vai augumam pieguļošs piegriezums. Taču individuāli šūts krekls noteikti būs vislabākā izvēle.

Salonā BG Suits vīrietim tiek darināts krekls atbilstoši vīrieša vēlmēm un auguma aprisēm, kā arī to īpašu padara uzšūtās monogrammas, kuras norāda uz vīrieša individualitāti. Darinot kreklu BG Suits salonā, ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko audumu no vairāk nekā 1000 dažādiem veidiem, vai arī tos kombinējot.

BG Suits drēbnieka vizītes organizē reizi divos mēnešos, lai noņemtu mērus jauniem klientiem. Tuvākā vizīte ir plānota no 12. līdz 14. Jūlijam. Pieteikties vizītei var zvanot pa tālruni 22888225, vai mājas lapā www.bgsuits.com.

BG_krekls

 

Leave a Comment