Piedalies bezmaksas seminārā par alerģiju un astmu

Pavasaris – ziedēšanas un dabas mošanās laiks. Diemžēl likumsakarīgi tas ir arī laiks, kad parādās un saasinās alerģijas. Tās var sagādāt ne mazums raižu un nepatīkamu brīžu īpaši astmas slimniekiem, kuriem ir alerģija pret ziedputekšņiem. Ko darīt, ja esam saskārušies ar alerģijas izraisītajām nepatīkamajām sekām un kā no tām izvairīties? Par to “BENU Aptiekas” rīkotajā bezmaksas seminārā “Astma un alerģija” diskutēs un noderīgos padomos dalīsies šīs jomas speciālisti.
Mūsdienu dzīvesveida īpatnības diemžēl veicina alerģiju attīstību – šī problēma kļūst arvien izplatītāka un, parādoties arvien jauniem alergēniem, skar arvien vairāk cilvēku. Tieši tādēļ to mēdz dēvēt par mūsu laikmeta slimību, kuras rašanās iemesli vēl līdz galam nav atklāti. Tomēr, ja esam saskārušies ar šo problēmu, ir veidi, kā varam sevi pasargāt no tās nepatīkamajām izpausmēm. Par to, kā rīkoties, ja ir konstatēta alerģija, kā novērst tās simptomus un palīdzēt sev arī alerģiskās astmas gadījumos, padomos dalīsies ārsts pulmonologs Viesturs Šiliņš. Savukārt ģimenes ārste Ludmila Terjajeva skaidros, kā atšķirt alerģiju no pavasara saaukstēšanās un citām iespējamajām Vese***as problēmām, bet “BENU Aptiekas” farmaceita asistente Zanda Ozoliņa pastāstīs par līdzekļiem, kas palīdz cīņā ar astmu un alerģiju. Diskusiju vadīs Valdis Melderis.
Pēc diskusijas klātesošajiem būs iespēja uzdot viņus interesējošos jautājumus ekspertiem. Tāpat, rūpējoties par tiem interesentiem, kas nevarēs ierasties klātienē, tiks nodrošināta diskusijas tiešraide “BENU Aptiekas” Facebook lapā.
“BENU Vese***as un skaistuma akadēmijas” lekciju cikla seminārs “Astma un alerģija” norisināsies 16. maijā plkst. 18.00 viesnīcā “Monika” Rīgā, Elizabetes ielā 21. Bezmaksas seminārā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs – BENU lojalitātes kartes īpašnieks, iepriekš piesakoties pa tālruni 25748140. BENU lojalitātes kartei iespējams bez maksas pieteikties ikvienā “BENU Aptiekā” vai aptieku tīkla mājaslapā.
Lai padarītu “BENU Aptiekas” farmaceitu un ekspertu Vese***as un skaistuma padomus pieejamus ikvienam, turpmāk “BENU Vese***as un skaistuma akadēmijas” materiāli būs atrodami benu.lv sadaļā “BENU Akadēmija” un “BENU Aptiekas” Facebook lapā facebook.com.
BENU Aptiekas ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 70 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos. BENU Aptiekās Latvijā strādā vairāk nekā 400 darbinieku.

Leave a Comment