Piedodiet, dāmas, bet vīriešu striptīza klubi nav tādi, kā jūs vēlētos!

Vakara vadītājs

Cerības: Harizmātisks un seksīgs vīrietis iesāk šo vakaru, tavu garastāvokli padarot ļoti seksuālu – ak, viņa runas tembrs un presīte!

Patiesība: Ja pasākumam, kuru apmeklē, ir vakara vadītājs, tad viņš visticamāk būs parasts puisis pie skaņu aparatūras, kurš izskatās pēc selerijas kāta.

Kostīmi

Cerības: Katrs dejotājs ir ģērbies seksīgā kostīmā, kas ļaus tavai iztēlei darboties. Štrumbantes, seksīgu ugunsdzēsēju kostīmi – tavas spalviņas sacelsies.

Patiesība: Ja tērpi vispār ir speciāli piemeklēti, neceri, ka redzēsi tos muskuļu kalnus, kādus gaidīji.

Darbības uz skatuves

Cerības: Ja tu tiec uzvilkta uz skatuves, saņemsi daudz seksīgu, neķītru kustību no tiem apburošajiem vīriešiem. Visas citas skatītājas būs greizsirdīgas!

Patiesība: Tu tiksi uz skatuves tikai tādēļ, ka tavi atriebīgie draugi tevi tur būs uzgrūduši. Tu momentā nokaunēsies un sapratīsi, cik šausmīgi tas ir, ka simtiem cilvēku to šobrīd redz!

Horeogrāfija

Cerības: Viss vakars būs kā pieaugušo filmās, kuras klusībā skatījies un fantazēji par to, ka tās meitenes vietā, kuru aplido trīs vīrieši, esi tu.

Patiesība: Iespējams, ka būs dažādas interesantas kustības ar gurniem, bet principā..diezin vai viņi būs satriecoši dejotāji. Un meiteņu apdejošana būs pavisam apkaunojoša.

Dejotāji:

Cerības: Kā no pasakas izlīduši prinči ar perfektiem augumiem un sejas vaibstiem. Viņa rokas ir tādas, ka to vien dari, kā alksti viņam pieskarties.

Patiesība: Nu..tādus arī jūrmalā var redzēt. Izpūties vīrietis, kurš vienkārši alkst sieviešu uzmanību. Visticamāk, ka viņš tur vispār atrodas, jo ir bez izglītības un krāj naudu, lai samaksātu dzīvokļa īri.

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

Leave a Comment