Piedzimis mazulis, kurš ir stāvoklī ar saviem dvīņiem. Kā tas ir iespējams?!

Honkongā piedzima mazulis, kurš jau dzimšanas mirklī bija stāvoklī ar saviem radiniekiem. Mazuļa stāvoklis, kas ir zināms kā “auglis auglī” ir neticami reta parādība, ko var novērot 1 no 500000 dzemdībām. Nav īsti skaidrs, kāpēc tā notiek.

“Dīvainas lietas notiek agri, agri grūtniecības periodā, ko mēs vienkārši nesaprotam,” stāsta dr. Dreions Burčs, dzemdību speciālists un ginekologs no Pitsburgas. “Šī ir viena no medicīnas mistērijām.”

foetus-main-new

Pasaules Vese***as Organizācija jaundzimušajā esošos embrijus uzskata par audzēju vai teratomu, nevis par normāli attīstošos augli.
Bet dakteri, kuri ārstēja jaundzimušo meiteni rakstīja, ka mazie augļi patiesībā varētu būt meitenes dvīņu māsu/brāļu paliekas, kuri tika absorbēti grūtniecības laikā.

Pārbaudēs nepamanīja

1347575.largefe3
 Mazulis tika aizvests pie daktera Yu Kai-man, dzemdību  speciālista un ginekologa Karalienes Elizabetes Slim**cā,  Honkongā, jo bija aizdomas, ka mazulim ir audzējs,  saskaņā ar lietas ziņojumu.  Mātes pirmsdzemdību  ultrasonogrāfijā tika pamanīti neparasti veidojumi mazulī,  bet ārsti nebija spējīgi noteikt, kas tas tieši ir. Operācijas  laikā, ko meitenītei veica 3 nedēļu vecumā, ķirurgi  atklāja 2 embrijus starp viņas aknu un nierēm.

 

 

Avots: mediaonthego.net

COMMENTS

Leave a Comment