Pieredzējušo pāru Kamasūtra – pozas, kurās jūs atpazīsiet paši sevi!

 

Pieredzējusī Kamasūtra

“Mājienu” poza

Sieva lēnām noliecas līdz vīra kājām, lai saslaucītu un savāktu netīrumus un hlamus, kas sakrājušies zem vīra kājām, tādā veidā sniedzot mājienu, ka vīram pienācis laiks palīdzēt ar mājas tīrīšanas darbiem.

“Trauku mazgājamās mašīnas” poza

Lomu spēles gaita: vīrs stāv pie izlietnes un mazgā traukus, kamēr sieva stāv blakus un komandē, citādi vīrs visu darīs nepareizi.

“Aromātiskā” poza

Šo pozu var izmantot tikai tie pāri, kas ir rūpīgi izpētījuši sava partnera vissmalkākās ķermeņa daļas un sen jau izgājuši no “pieklājības rāmjiem”. Tas nozīmē, ka vīrs var palaist “kluso” un neatvainoties sievai par to.

“Bez nelaimes nav laimes” poza

Mīļotais pāris jauki tur viens otru aiz rokas, kamēr kādas cits pāris strīdas. Šāda savienība ir nešķirama, mīlestība – bezgalīga.

“Trešais nav lieks” poza

Šī ir klasiska poza tiem pāriem, kas jau ilgu laiku ir kopā. Vecāku mīlas spēles beidzas brīdī, kad viņu atvase nakts laikā dodas pie vecākiem, jo no kaut kā ir pārbijusies. Visa nakts tiek pavadīta trijatā.

“Trešais ir lieks un viņam te nav vietas” poza

Šī poza izmantojama tad, kad sieva nolemj pārkārtot mājvietu, palīgā pasaucot citu vīrieti, nevis savu vīru. Kamēr sieva ar acīm bauda stiprā vīrieša auguma aprises, vīrs griež zobus, jo jūtas kā lupata.

Lasi vēl: Mīlas rotaļu horoskops sievietēm, jeb kā savaldzināt jebkuru vīrieti

“Šopoholiķa” poza

Laiks doties pa veikaliem: sieva piespiež vīru doties līdzi, kamēr viņā tēlo mirušu vai izdomā jebko citu, lai nebūtu jādodas.

“Ož pēc strīda” poza

Vīrs strauji aizver ciet datoru, jo istabā ienāk sieva, kura pa acu galam redzēja saraksti ar viņa Anniju, ar kuru vēl pamatskolā abi bija bučojušies. Šķiet, ka tūdaļ kāds smagi norausies.

“Uz laukiem pie vecvecākiem” poza

Ir pienācis brīvlaiks, bērni devušies pie vecvecākiem. Beidzot pienācis laiks kārtīgi izgulēties. Lai pilnīgi nekas netraucētu viņiem izbaudīt šo mieru, abi lieto miega zāles.

“Klusā saruna pašam ar sevi” poza

Beidzot ir iestājies miers: bērni pie vecvecākiem, vīrs devās uz futbolu. Ir pienācis laiks sievai izbaudīt šo brīdi ar glāzi vīna siltā vannā un kādu labu grāmatu.

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment