Pievienojot šo savai skaistuma rutīnai, tu izskatīsies daudz dzīvīgāka

Ja vēlies izskatīties pamodusies, prātā ienāk vārds “piepacelts”. Grima mākslinieks Naidžels Stanislaus uzskata, ka uzacu izcelšana nekavējoties liek sejai izskatīties “svaigākai”. Profesionālis atzinīgi izsakās, ka šī procedūra aizņem tik vien kā 4 minūtes, un to varēsi īstenot pat tad, ja esi uzlikusi modinātāju, cik vien vēlu iespējams. Mācies no šiem ieteikumiem:

Pieķemmē uzacis!

1

Kamēr kafija vēl tikai vārās, kosmētikas plauktiņā atrodi uzacu paleti, vislabāk izvēlēties tādu, kā, piemēram, Maybelline New York Eye Studio Brow Drama Pro Palette, kura sastāvā ir uzacu vasks, pigments un izgaismotājs.

Sāc ar uzacu ķemmēšanu no lejas uz matu līnijas pusi. “Uzacis tu ķemmē uz augšu, tādēļ, ka šis triks padara acis lielākas un izteiksmīgākas,” tā apgalvo Stanislaus.

Iezied uzacis ar vasku!

2

Lai uzacis turētos tā kā pieglaustas, īsiem vēzieniem iezied tajās vasku ar slīpas otiņas palīdzību.

Iekrāso uzacis!

3

Izmantojot to pašu otiņu, ieklāj uzacīs pigmentu, aizkrāsojot ciet visus sīkos caurumiņus ar plūstošiem vilcieniem. Panākumu atslēga slēpjas tajā, ka uzacu pigments izskatās kā ēna, nevis redzami izteikta līnija.

Vēl viens padoms: Lai izskatītos izteiksmīgi modra, uzacu ārējo daļu jeb “astīti” nekad nevirzi uz leju, tā vietā pieķemmē to uz deniņu pusi.

Izgaismo uzacis!

4

Izmantojot rādītājpirkstu vai mīkstu otu, uzklāj izgaismotāju zem uzacs, sākot ar uzacu ārpusi un virzoties deguna virzienā. Atceries, ka šī daļa ir jāizgaismo, nevis jāpadara metāliski spīdīga. Lai vēl vairāk izceltu acis, pirms izgaismotāja uzklāšanas izlīdzini ādas toni ar rozā vai dzeltenu korektoru, lai neitralizētu zilos un violetos toņus. Pēc tam uzklāj to pašu izgaismotāju acs kaktiņos pie deguna un uz vaigu kauliem. Lai izskatītos efektīgi, papildini izskatu ar pāris kārtām skropstu tušas.

Neaizmirsti iedzert kafiju – mundrumam!

5

Avots: www.marieclaire.com

Leave a Comment