Pievilkšanās likums: 9 veidi, kā atrast patiesu mīlestību

5. Domā pozitīvi

Banāls, bet ļoti svarīgs padoms. Tā vietā, lai domātu par to, kādas problēmas jums nav vajadzīgas mīlestībā, labāk koncentrējieties uz to, ko jūs vēlētos iegūt attiecībās. Tas ir ļoti vienkārši un neprātīgi noderīgi!

6. Neesi greizsirdīgs

Greizsirdība ir dabiska sajūta, bet, diemžēl, tā nevis apliecina mīlestību, bet gan to atgrūž. Tāpēc, kad atkal pieķerat sevi greizsirdīgam, pēc iespējas ātrāk atlaidiet šo sajūtu, nepastiprinot to ar enerģiju.

Lasi arī: Tava “es” tumšā versija saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi: dažs ir tika baiss, ka labāk nešķērsot ceļu

Lasi arī: Vistoksiskākākie zvaigžņu zīmju pārstāvji. Vai tavā paziņu lokā ir tādi?

7. Iet līdz galam

Mīlestība bieži sāp, un tā daudziem liek padoties. Tomēr padošanās ir galvenais iemesls, kāpēc pievilkšanās likums nedarbojas. Ja tevī jau ir izveidojusies pārliecināta vēlme, pieliec tik daudz spēka, cik nepieciešams, lai to realizētu.

8. Izbaudi dzīvi

Lai izbaudītu dzīvi, nav jāgaida, kad parādīsies mīlestība. Tu vari būt laimīgs tieši tagad. Ja sāksi rūpēties par sevi un savu dzīvi, iegūsi pārliecību par sevi, kas ļaus šim īpašajam cilvēkam pamanīt tevi starp daudziem citiem.

9. Ieklausies savā intuīcijā

Runājot par mīlestības piesaisti, mūsu izaicinājums ir skaidri saprast, ko vēlamies un kā to sasniegt. Bet atcerieties, ka mīlestība nāk pēkšņi, un tāpēc, ja vēlaties, lai Visums veiktu brīnumu, jums ir jāatbrīvo kontrole pār notiekošo un jāļauj notikumiem attīstīties pašiem. Visums sazinās ar mums caur mūsu sesto maņu, tāpēc vienmēr klausieties savā iekšējā balsī. Uzticēšanās savai intuīcijai palielina izredzes atrast ceļu uz patiesu mīlestību.

Sapņi piepildās ātrāk, ja strādājat pie to piepildījuma. Šie 9 veidi ir mazi soļi ceļā uz jaunu mīlestību, kas palīdzēs atrast patiesas jūtas un kļūt laimīgākam. Veiksmi!

Leave a Comment