Vistoksiskākie zvaigžņu zīmju pārstāvji. Vai tavā paziņu lokā ir tādi?

Dažas Zvaigžņu zīmes var negatīvi ietekmēt citu enerģiju un pat iznīcināt viņu dzīvi. Atliek tikai noteikt šādas komunikācijas toksicitātes koeficientu un ievērot drošu attālumu.

Toksiski cilvēki ir visur, un no tiem nav iespējams pilnībā izvairīties. Daudzi pat nenojauš, ka enerģijas vampīrs atrodas ne tikai tuvumā, bet ir arī viens no viņu mīļajiem un radiniekiem. Saziņa ar šādu personu ir saistīta ar negatīvām sekām.

Ir svarīgi rūpīgi izvēlēties savu vidi. Bet ir ļoti grūti saprast, ka tuvumā atrodas toksisks cilvēks. Zvaigžņu eksperti ir izveidojuši toksiskāko zvaigžņu zīmju sarakstu, kas palīdzēs lasītājiem pasargāt sevi un savu dzīvību.

Zivis

Zivis ir toksisko zvaigžņu zīmju saraksta augšgalā. Viņi ir lieliski aktieri un var viegli izraisīt žēlumu pret sevi, audzinot apkārtējos patiesu vainas apziņu par to, ka nav palīdzējušas nelaimīgajām Zivīm tikt galā ar likteņa sitieniem.

Jebkurš šīs zīmes pārstāvis prot spēlēt uz citu jūtām un  manipulēt ar citu cilvēku uzvedību tā, lai panāktu savu. Lielākoties Zivis izmanto cilvēkus kā “veste pret asarām”, runājot par viņu grūtībām un šķietami iztukšojot cilvēka enerģiju.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Skorpions

Skorpions ir bīstams un ļoti prasmīgs provokators: viņam ir patiess prieks runāt šķebinošas lietas un nostādīt cilvēkus viens pret otru. Skorpioni bieži aiz muguras rada intrigas, ar pilnvaras palīdzību atņemot laimi cilvēkam, kas viņiem nepatīk.

Šis ir neievainojams profesionāls intrigants, kura viltībai nav robežu. Ar Skorpionu jums ir jāuzvedas pēc iespējas uzmanīgāk, saprotot, ka aizvainots šīs zīmes pārstāvis var trāpīt viltīgajam vai iegūt vēlamo, nospiežot sāpīgos punktus.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti pretrunīgas: ārēji viņas izskatās bezkaislīgas, bet neviens nekad neuzzinās, kas slēpjas iekšā. Atšķirībā no pārējām zvaigžņu zīmēm Jaunavu neapgrūtina jūtīgums, viņa ir pašpārliecināta un racionāla.

Šī pašapziņa un apdomība bieži pārvēršas melnā skaudībā, kodīgā citu kritikā, ieradumā sniegt padomu ar vai bez iemesla, kā arī emocionālā vienaldzībā. Tieši šīm īpašībām ir toksiska un nepārvarama ietekme uz cilvēkiem, kas rada nopietnas briesmas Jaunavas mīļajiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment