Pievilkšanās likums: jo mierīgāka persona, jo lielāki ir viņa panākumi

Pievilkšanās likums ir diezgan vienkāršs likums. Mēs piesaistām to, ko mēs domājam (vēlamies, jūtam, ticam), jo domas ir spēcīgs instruments šajā pasaulē.

Tā kā mēs uzzinājām par pievilkšanās likumu, būtu grūti atrast personu, kas nemēģinātu sasniegt savu laimi, izmantojot šo likumu, lai sasniegtu noteiktu mērķi. Piemēram, nauda; vai pievilcīgs partneris; vai varbūt labāks darbs.

Tomēr pievilkšanās likums ir daudz plašāks, nekā parasti var aprakstīt dažos teikumos. Pirmkārt, es vēlos atzīmēt, ka šis likums nav kaut kas jauns, kas pirms vairākiem gadiem parādījās prāta kontroles tirgū.

LASI ARĪ: Retrograda Plutons no 2019. gada 24. marta līdz 2. oktobrim: kādas izmaiņas mūs gaida karjerā, mīlestībā, finansēs

Veiksim tikai soli atpakaļ vēsturē, piemēram, pirms simts gadiem, un mēs atklāsim, ka 1906. gadā Villiams Valkers Atkinsons uzrakstīja grāmatu ar nosaukumu “Pievilkšanās likums”. Izklausās pazīstami? Viņš bija ļoti produktīvs autors, kurš izmantoja arī citus pseidonīmus, piemēram, Jogi Ramacharaks. Atkinsons bija daļa no lielākas kustības, kuru tagad oficiāli sauc par Jaunās domāšanas kustību. Lielākā daļa kustības sekotāju piemēro likumu praksē un rada pienācīgu dzīvi. Daži bija bagāti, citi meklēja laimi nemateriālajā pasaulē. Visiem viņiem bija kopīgs tas, ka viņi atzina prātu kā galveno līdzekli, lai sasniegtu kaut ko vairāk dzīvē. Šeit ir galvenās zīmes:

– Augstāks intelekts vai Dievs ir visuresošs.

– Gars ir galīgā realitāte.

– Dievišķās domas izraisa pamošanos.

– Visas Sli**bas rodas prātā.

– Labām domām ir dziedinošs efekts.

Gandrīz tajā pašā laikā Ļevs Tolstojs dzīvoja Krievijā, kas iedvesmojās no vēl viena pievilkšanās likuma autora, Džeimsa Allena. Viņš teica: „Jo mierīgāks cilvēks kļūst, jo lielāki ir viņa panākumi, viņa ietekme, viņa labā spēks. Prāta miers ir viena no lielākajām gudrības pērlēm. ” Allens dzīvoja askētisku dzīvi, tāpat kā viņa lomu modeļi no Krievijas.

avots: esotericblog

Leave a Comment