Fen Šui Natalijas Pravdinas prognozē 2019. gada aprīlim – nepalaidiet garām savu iespēju!

Aprīlis ir ļoti svarīgs mēnesis austrumu kultūrā, jo tam ir mierīga, bet spēcīga enerģija. Šobrīd cilvēkiem ir svarīgi ievērot dažus padomus un noteikumus, ko pastāstīs eksperts Natālija Pravdina.

Aprīlis, otrais pavasara mēnesis, atdzīvina prātu, atver acis tam, kas notiek apkārt. Nepalaidiet garām savu iespēju gaišai nākotnei. Šajā mēnesī daudzi var iedvest dzīvi savos sapņos un izpildīt savus plānus.

LASI ARĪ: 5 vienkārši soļi, lai tu piesaistītu savā dzīvē radniecīgu dvēseli

Finanses, bizness un darbs aprīlī

Aprīļa finanšu jomā mums visiem būs lieli panākumi, bet tie tā vienkārši uz galvas neuzkritīs. Cilvēkiem būs jāievēro daži noteikumi. Piemēram, sarežģītās situācijās jums nevajadzētu grūtībām ļaut jūs sagraut. Gandrīz ikvienam būs tās, bet mūsu gribas spēks ir tas, kas palīdzēs liktenim noteikt, kurš ir cienīgs panākumiem un kurš nav.

Saskaņā ar Fen Šui filozofiju aprīlim, nevajag steigties. Ir nepieciešams laiks, lai koncentrētos uz vissvarīgākajām lietām un aspektiem. Tas pats attiecas uz iepirkšanos. Ir ieteicams pakāpeniski iztērēt naudu. Nepieciešams rūpīgi izvērtēt visus iespējamos argumentus, lai neradītu problēmas.

Tas ir radošās enerģijas ziedēšanas laiks, mierīgs un patīkams. Protams, profesiju pārstāvjiem, kuriem nepieciešama radoša pieeja problēmu risināšanā, vairāk paveiksies nekā citiem, bet tas nenozīmē, ka neparasti risinājumi nepalīdzēs parastajiem cilvēkiem gūt panākumus. Finanšu plūsmas būs neticami spēcīgas.

darbam laiks, jautrībai stunda, tīrīšanai – nedēļas nogale. Visiem gadījumiem jābūt stingri noteiktiem ar laika posmu. Lietas ir vērts iepriekš izplānot. Nerīkojiet neplānotus darbus, kas nav tā vērti. Eksperti iesaka jums pievērst uzmanību tam, kas aprīlī ir svarīgāks.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment