Piparkūku kakao ar dedzinātiem zefīriem – ideāli piemērots drēgnajiem ziemas vakariem!

 

piparkuku-kakao-ar-dedzinatiem-zefiriem-43883754

Pagatavošanas laiks: 10 min.

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams:

  • 4 ēd. k. kakao
  • 200 ml ūdens
  • 3 ēd. k. brūnā cukura
  • 400 ml piens
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 sauja samaltu piparkūku
  • 4 pusītes zefīra

 

Lasi vēl: Sulīgais ābolu pīrāgs – vienkāršāk nemēdz būt!

 

Pagatavošana:

1. Uzvāri ūdeni un sajauc kopā ar kakao un 1 ēd. k. cukura.

2. Sakarsē pienu, pievieno 1 ēd. k. cukura.

3.Viegli uzputo saldo krējumu ar 1 ēd. k. cukura.

4. Ja tev mājās ir brulē krēma deglis, tad apdedzini zefīrus tā, lai tie kļūst mīkstāki un gardāki. Tāpat zefīrus var apdedzināt arī cepeškrāsnī – sakarsē to līdz 200 grādiem, grila režīmā, un liec apdedzināties uz 2 līdz 5 minūtēm.

5. Krūzē lej kakao, tad pienu un putoto krējumu.

6.Pārber ar piparkūku drumstalām un virsū liec zefīrus.

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment