Pircēja sašutusi: H&M apģērbu izmēri ir nereālistiski mazi. Vai piekrīti?

ruth

 

Šī ir bilde, kuru Rūta ievietoja Facebook vietnē un viņas publicētajam attēlam un apraktam ir vairāk nekā 8000 atbalstītāju. Rūta bija tik ļoti neapmierināta, jo parasti, veikalos iegādājoties bikses, viņai der 14. jeb 42. izmēra bikses, un kreklus, džmeperus, blūzes viņa vienmēr iegādājas M izmēra.

Man nav liekā svara ( tam pat nav liela nozīme) un, lai gan esmu 1.80 gara, mana ķermeņa uzbūve ir diezgan atbilstoša vidējam rādītājam.  Man tā jau ir grūtības atrast drēbes, kas man derētu, dēļ mana garuma, kāpēc jūs ražojat bikses, kuras ir neiedomājami mazas? Vai es esmu pārāk resna jūsu standartiem?

Rūtas Facebook raksts ir izraisījis plašas diskusijas interneta vidē par H&M īpaši mazajiem izmēriem.

H&M pieejamajā izmēru skaidrojumā, M atbilst 14-16 izmēram, ka ir 42.-44 Eiropā un atbilst 73 cm apkārtmēram, L atbilst 18.-20. izmēram, kas ir 46.-48. Eiropā un 81 cm. Bet, piemēram, Marks and Spancer veikalā 14. izmērs atbilst 79 cm apkārtmēram, 16. izmērs 86 cm, bet 18. izmērs 91 cm.

Piekritīsiet, starpība ir diezgan ievērojama.

H&M uz Rūtas ierakstu atbildēja:

Mums ir ļoti žēl, ka jums nācās saskarties ar šādu situāciju, jo mēs vienmēr gribam, lai mūsu klienti ir apmierināti un laimīgi. Mēs ražojam apģērbus priekš visiem pasaules veikaliem, tāpēc izmēri var nedaudz atšķirties, un tas ir atkarīgs no stila, griezuma un auduma.

Cerams, ka H&M kaut ko mainīs savā izmēru politikā, jo pavisam noteikti Rūta nav vienīgais cilvēks , kam šādi ir gadījies, bet viņa ir pirmā, kas ir uzdrošinājusies par to publiski runāt, jo šāda situācija ļoti var sabojāt garastāvokli, turklāt šī nav pirmā reize, kad ir kaut kas dzirdēts par H&M mazajiem izmēriem, jo daudzi cilvēki , kā Rūta teica, neatbilst H&M standartiem, bet tam šādi nevajadzētu būt!

 

Leave a Comment