Plastikas ķirurgs atklāti pastāstīja par Margotas Robijas operāciju, lai izskatītos pēc Bārbijas

© Instagram / @margotrobbieofficial

Bet vai Margota vienmēr bija tāda? Jo tagad viņa tiešām izskatās pēc lelles Bārbijas. Ja paskatās uz aktrises pirmo filmu, jūs būsiet pārsteigts par to, kā toreiz izskatījās Robija. Klīst baumas, ka tik nopietnas ārējās pārvērtības ir daudzu speciālistu darbs.

Vai aktrise veica plastisko ķirurģiju

Tīmeklī ir parādījusies informācija no Danas Omari Harrelas, ārstes, kas specializējas kosmētikas medicīnā. Sieviete pārliecināti paziņoja, ka Margota Robija noteikti gāja zem speciālistu naža, lai pārvērstos par perfektu lelli.

Bet sāksim ar acīmredzamo. Ja salīdzināsiet Robijas fotogrāfijas no pagātnes ar šodienu, jūs noteikti pamanīsiet, ka aktrise ir ļoti zaudējusi svaru. Tātad pirmais iemesls, kāpēc sievietes seja izskatās savādāk, ir viņas slaidums. Sejas vaibsti kļuvuši skaidrāki, vaigu kauli uzzīmēti, vaigi pazuduši. Kopumā ir mainījusies pati sejas struktūra.

© Instagram / @margotrobbieofficial

Speciālisti stāsta, ka Robija tiešām nopietnas manipulācijas nav veikusi. Bet noteikti bija sejas korekcija. Šī procedūra praktiski neatstāj pēdas un ir redzama tikai tiem cilvēkiem, kuri saprot šo tēmu.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Liftings palīdzēja aktrisei labvēlīgi pacelt uzacis, kā arī uzsvērt vaigu kaulus un uzvilkt deniņus. Turklāt pastāv teorija, ka Robija veica konturēšanu ar pildvielām. Mūsdienās tā ir ļoti populāra procedūra gan jaunu, gan nobriedušu sieviešu vidū. Pateicoties viņai, Margo manāmi uzsvēra žokļa un zoda leņķus.

Kā uzlabot savu izskatu mājās

Kopumā tas viss ir tikai teorija, jo patiesībā neviens nezina, vai Robija veica vismaz dažas no nosauktajām procedūrām. Vai varbūt viņa vienkārši zaudēja šīs papildu mārciņas un aktīvi iesaistās facebuildinga veidošanā? Šī ir īpaša vingrošana sejai, ar kuru jūs varat ievērojami uzlabot savu izskatu.

© Instagram / @margotrobbieofficial

Mans atsevišķs ieteikums ir profesionāli Facebiuildinga instruktora Daniela Kolinsa efektīvu vingrinājumu izlase.

Pastāstiet man, kas, jūsuprāt, padara Margotu Robiju tik lielisku? Droši dalieties savās domās komentāros!

Leave a Comment