Plastikas ķirurgs atklāti pastāstīja par Margotas Robijas operāciju, lai izskatītos pēc Bārbijas

Aktrisei Margotai Robijai ir izdevies izpelnīties ļoti pieprasītas slavenības reputāciju. Slavenākās filmas ar viņas piedalīšanos ir Once Upon a Time in Hollywood, Suicide Squad, The Wolf of Wall Street un citas. Un nesen notika vēl vienas interesantas filmas skaļa pirmizrāde. Protams, runa ir par “Bārbiju” – filmu, kurā Margota spēlēja kopā ar galveno sieviešu siržu zagli Raienu Goslingu.

Aktrise Margota Robija

Amerikāņu piedzīvojumu fantāzijas komēdija – tā Vikipēdijā aprakstīta Bārbijas filma. Neesmu vēl skatījusies, bet atsauksmes ir ļoti labas. Un jāsaka, ka šī filmā nav ne mazāk nopietna kā komikss.

Pirmkārt, šī ir pašironiska filma, kurā ir interesanti vērot tās attīstību. Otrkārt, šī filma aktualizē feminisma tēmu, proti, diskusiju par sievietes un vīrieša vietu mūsdienu sabiedrībā.

© Instagram / @margotrobbieofficial

Ideja uzņemt šādu filmu radās 2014. gadā. Tomēr līdz brīdim, kad beidzot tika sākta filmas uzņemšana, režisori, scenāristi un paši aktieri bija mainījušies. Kad scenārijs nonāca Margotas Robijas rokās, viņa uzņēmās ne tikai titullomu, bet arī pievienojās darbam kā producente.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Protams, filma par Bārbiju padarīs aktrisi vēl populārāku. Varbūt šī loma viņai radīs jaunus kontaktus ar reklāmdevējiem un filmu veidotājiem. Tomēr ar šādu izskatu Holivudā varat paļauties uz daudz ko.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment