Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Tiek uzskatīts, ka pagātnes dzīve var ietekmēt cilvēka tagadni. Jūs varat uzzināt savu pagātni ar numeroloģijas palīdzību.

Numeroloģija nodarbojas ar skaitļiem, to enerģijas un sakrālās nozīmes izpēti. Mūsu dzimšanas datums ir nesaraujami saistīts ar karmu un iepriekšējām dzīvēm. Tā nav nejaušība, ka mēs esam dzimuši vienā dienā – to vēlējās Visums. Tas ir saistīts ar  iepriekšējām dzīvēm, par kurām palīdzēs vienkāršs numeroloģisks aprēķins.

Numeroloģiskais aprēķins

Lai uzzinātu, kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē un kā attīstījās jūsu liktenis, jums būs jāaprēķina likteņa skaits. To izdarīt ir pavisam vienkārši – jums tikai jāsaskaita visi dzimšanas dienas skaitļi.

Lasi arī: Mīlestības numeroloģija: kā jūsu kāzu datums ietekmē jūsu laulību

Lasi arī: Kā pēc savas zvaigžņu zīmes uzzināt, kas tu biji iepriekšējā dzīvē

Piemēram, jūs esat dzimis 08.09.1991. Aprēķins būs: 9+0+8+1+9+9+1= 37. Numeroloģijā svarīgi ir tikai pamatskaitļi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Lai iegūtu viens no tiem, jums būs jāpievieno skaitļi iegūtajā ciparā: 3 + 7 = 10. Procedūru atkārtojam vēlreiz: 1+0=1. Viens ir mūsu piemēra rezultāts. Pēc likteņa numura saņemšanas jums būs jānoskaidro tā dekodēšana.

Likteņa skaitļu atšifrēšana

Viens . Vienību paspārnē dzimušie, visticamāk, bija dāsni un laipni cilvēki, kuriem bija aizņemta dzīve. Ja aprēķinot dabūji šādu skaitli, tad iepriekšējā dzīvē biji filantrops, palīdzēji citiem. Jums bija liela ģimene un daudz bērnu.

Divi. Iepriekšējā dzīvē jūs vairāk koncentrējāties uz sevi, uz zināšanu un prieka gūšanu, uz personīgām problēmām. Skaitļi saka, ka jūs daudz nožēlojāt, vēlētos daudz ko mainīt, tāpēc bieži vien bijāt neapmierināts ar Visuma sniegtās izvēles rezultātiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment