Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Pēdējais vasaras mēnesis jāpavada tā, lai patīkamām atmiņām pietiktu vēl vienam gadam uz priekšu. Un mēs jau esam jums sagatavojuši svaigu prognozi augustam no Tamāras Globas . Sekojiet ekspertu ieteikumiem – un tad šis laiks jums paies vislabākajā iespējamajā veidā!

Augusts darba ziņā Aunam būs ļoti ražīgs. Jūs ieguldīsiet laiku, naudu un citus resursus savā interesantajā projektā. Ļoti drīz tas nesīs jums vēlamos ienākumus. Arī vasaras pēdējā mēnesī pārvērtēsi savas vērtības. Jūs sāksiet pievērst lielāku uzmanību ģimenei un draugiem.

Intelektuālas un praktiskas aktivitātes, jaunas iepazīšanās un ceļojumi – tas Vēršus sagaida augustā. Darbs nesīs panākumus. Bet papildus tam jūs aktīvi nodarbosieties ar sportu un risināsiet savu tuvinieku problēmas. Kopumā augusts jums pavērs daudz interesantu iespēju. Izmantojiet tos!

Dvīņu dzīvē atgriezīsies seni draugi un paziņas. Augusts būs piepildīts ar siltām tikšanām un jauna veida darba meklējumiem. Piemērots laiks mājas telpas un dzīves atjaunošanai un pārkārtošanai. Iespējama pat pārcelšanās uz citu pilsētu vai emigrācija.

Lasi arī: Manai meitai ir 16 gadi, un viņa principiāli atsakās mazgāt traukus. Man vairs nav spēka to izturēt

Lasi arī: Primadonna iznāca un parādīja savu seju pēc sejas liftinga, viss internets apspriež atjaunināto Allu Borisovnu

Vēži augustā daudz laika veltīs mācībām un jaunu zināšanu iegūšanai. Garos braucienos jābūt īpaši uzmanīgiem. Lai gan veiksme jūs gaidīs ārpus mājām, ir vērts pievērst uzmanību arī mājas darbiem. Nebaidieties no problēmām šajā periodā, jo mīloši radinieki vienmēr nāks palīgā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment