Populārākie un iedarbīgākie veidi, kā atbrīvoties no celulīta

Bet kā atbrīvoties no nevēlamajiem kunkuļiem? Lūk arī saraksts ar pieejamajām celulīta apkarošanas metodēm. Saraksts sakārtots, sākot ar visefektīvāko metodi.

Celulāze Tās ir pirmās apstiprinātās zāles pret celulītu. Šī procedūra notiek ar mazas lāzera tūbiņas palīdzību, kas tiek ievietota zem pacientes ādas. Lāzeram uzkarstot, tas izkausē tauku kabatas un mīkstina šķiedru kūlīšus, kas tos satur kopā. Celulāze var krietni uzlabot kāju izskatu, mazinot celulītu. Bet, ja vien tev nav īpaši liels budžets, iespējams, ka šī procedūra būs ārpus tava pieejamības diapazona, jo tā var izmaksāt tuvu pie 5 tūkstošiem eiro – atkarībā no tā, cik liels ir apstrādes laukums.

Z-wave Jaunākā metode skaistumkopšanas tirgū ir Z-wave, nesen to apstiprinājusi arī Pārtikas un medikamentu administrācija. Z-wave izmanto radiālās enerģijas šoka viļņus, lai samazinātu celulītu tā skartajās zonās. Šī procedūra sašķeļ audus , kas tauku struktūrā satur kopā gāzes burbulīšus. Z-wave ir daudzsološa procedūra, kas jāveic 10 reizes. Sākumā nepieciešams to veikt ar intensitāti – trīs reizes nedēļā. Atkarībā no celulīta izplatības un līmeņa, dažkārt pat pietiek ar pāris šīs procedūras reizēm, lai būtu saskatāma atšķirība. Lai gan Z-wave terapija nav ne tuvu tik dārga kā celulāze, tomēr tev jābūt gatavai katru reizi šķirties no 270-400 eiro.

Vanquish Šis neinvazīvais līdzeklis solās būt ātrs un nesāpīgs veids, kā samazināt tauku daudzumu un stiprināt ādu. Šajā procedūrā tiek izmantota radiofrekvenču enerģija, kas tiek novirzīta tieši uz tauku šūnām. Procesa laikā celulīta skartā zona tiek apstrādāta ar karstumu, kas iznīcina tauku šūnas, nebojājot ādu, muskuļus un audus. Lai arī tā tiek uzskatīta par tauku likvidācijas procedūru, tā bieži vien tiek ieteikta kopā ar Z-wave, lai sasniegtu labākus rezultātus.

Pacienti procedūras laikā tiek novietoti uz terapijas kušetes, un pret celulīta vietu tiek pavērsta Vanquish iekārta. Pacients jūt siltumu, bet nav nekādu sāpju vai diskomforta. Lai arī cenas šai procedūrai ir diezgan augstas, 450-730 eiro par 30 minūšu terapiju, priecē tas, ka pēc tās veikšanas var uzreiz atgriezties pie normālām ikdienas aktivitātēm.

Pretcelulīta krēmi Lielākā daļa pretcelulīta krēmu satur kofeīnu, tas ir ļoti efektīvs, ja to dāsni izmanto. Kofeīns samazina tauku šūnas, dehidrējot tās. Labākie krēmi ir: Biotherm Celluli Eraser un NeriumAD Firming Body Contour Cream. Šie krēmi jāizmanto ikdienā, tie agresīvi jāiemasē ar apļveida kustībām labāku rezultātu sasniegšanai. Jāpatur prātā tas, ka tāpat kā jebkurš neinvazīvs paņēmiens, ja to regulāri neizmanto, liks celulītam atgriezties.

Kafijas skrubis Arī šis līdzeklis satur kofeīnu. Tas palīdz uzlabot limfātisko drenāžu un ādas izskatu. Kafijas skrubis nodrošinās to, ka tev būs gluda āda, bet kofeīns liks sarauties tauku šūnām. Līdzīgi kā ar krēmiem, tev nāksies kafijas skrubi izmantot katru dienu, lai sasniegtu vēlamos rezultātus.

Masāža ar sausu birstīti Visaptveroša pieeja, kas ir līdzvērtīga skrubjiem, ir celulīta zonas masāža ar sausu birstīti. Šis paņēmiens zināms jau vairākus gadsimtus. Tā izpildē izmantota birstīte ar cietiem sariņiem, un ar maigām kustībām ar to tiek masēta sausa āda. Birstējot uz sirds pusi, īpašu uzmanību pievēršot celulīta skartajām zonām, tiek stimulēta arī limfātiskā sistēma, tiek uzlabota As**scirkulācija un ādas elastīgums. Lai saglabātu rezultātus, arī šis paņēmiens jāatkārto katru dienu.

Mezoterapija Sākumā šis paņēmiens izgudrots Eiropā, lai atvieglotu ādas iekaisuma simptomus (ekzēma, psoriāze). Mezoterapijas laikā audos tiek injicētas dažādas substances, piemēram, vitamīni, minerālvielas, aminoskābes un enzīmi. Mezoterapija palīdz sadalīties zemādas taukiem un uzlabot celulīta skartās zonas, tomēr šai terapijai var būt arī blakusefekti – uzpampšana, infekcijas risks un neregulāras līnijas.

Papildus informācijai: Lai arī daudzi no šiem līdzekļiem domāti ādas virsmas nogludināšanai un negludumu samazināšanai, nav universāla līdzekļa, kas palīdzes atbrīvoties no celulīta. Uzmanīgi izvēlies kāds produkts vai procedūra būs tev vispiemērotākā, kā arī konsultējies ar medicīnas profesionāli, kas ir spējīgs atbildēt tev interesējošos jautājumus, lai arī cik daudz to nebūtu.

Avots: www.womanshealthmag.com

Leave a Comment