PRETĪGI! Ko sieviete atrada savā sulas pakā?

Lorn bija iegādājusies savu iemīļoti ābolu dzērienu, lai baudītu to pie pusdienām. Tomēr, viņu nepatīkami pārsteidza dzēriena netipiskā garša. Viņa izlēma, ka garša ir tik jokaina, ka ir jālej āra dzēriens un jāpaskatās, ko slēpj šī sulas paka.

apple juice2

Atklājās biedējošs skats- sulas pakā bija iesprostos milzīgs gliemis. Kā pati sieviete to raksturo- “gliemis no citas planētas”, tik milzīgs un savāds tas esot bijis. 25 gadus vecā sieviete nekavējoties par to ziņoja veikalu tīklam Tesco, kura bija iegādāta šī sulas paka. Derīguma termiņš sulai bija līdz 2016. gada beigām. Tesco sievietei piedāvāja atlīdzību 65 britu peniju vērtībā, kas atbilda sulas cenai.

apple juice3

Nezināmais radījums ir nosūtīts uz ekspertīzi.

Lorna stāsta: “Es kopā ar savu draugu brokastoju un vēlējāmies baudīt ābolu dzērienu, kurš bija duļķains un negaršīgs. Draugs teica, ka tas esot, tāpēc ka mēs nesakratījām sulu, bet, pēc tam, kad to izdarījām, graša kļuva vēl briesmīgāka.”

apple juice4

Kopš šī brīža Lorna apgalvo, ka vienmēr izlies sulu krūzē, pirms to sāks dzert, jo šī pieredze ir bijusi pārāk traumatiska.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis Kačiks</cite>

    Tesco ir pārtikas industrijas impērija.Tā gatavo visu pati.Gandrīz nekas netiek iepirkts,ja nu vienīgi šokolādes no Beļģijas.

Leave a Comment