Profesors izsakās skarbi, gan pret vakcinētajiem, gan pret nevakcinētajiem cilvēkiem: ”Diemžēl šobrīd jums par to pašam jāmaksā”

“Zaļajam režīmam” šobrīd nav zinātniska pamata, ja netiek noskaidrots personas ar sertifikātu antivielu līmenis, Rīga TV24 raidījumā “Preses klubs” skaidroja ķīmijas zinātņu doktors, profesors, Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Ivars Kalviņš.

“Kamēr mēs neinteresēsimies par to, vai vakcinēta persona patiešām ir aizsargāta, šādam dalījumam – vakcinētie un nevakcinētie – nav īstas jēgas, jo nav zinātniska pamata.

Jo daudziem, kas ir vakcinējušies jau pirms kāda laika, aizsardzība pret Co**d-19 ir zem 50%. Līdz ar to viņu spēja saslimt un arī pārnēsāt arī “zaļajā režīmā” ir pietiekami augsta,” skaidroja Kalviņš, raksta jauns.lv

Lasi vēl: “Vācies ārā, tu smirdi,” friziere kliedza, atsakoties apgriezt matus večukam. Tad iznāca salona direktors un atklājās kaut kas neticams

Viņš norādīja, ka pats ir vakcinēts un arī revakcinēts, un atzina, ka labāk ikdienā kontaktētos ar vakcinētām personām, bet vienlaikus saprot, ka “vakcinētie var būt tikpat bīstami kā nevakcinētie”.

Bija jāmaina vakcinācijas taktika uz ko šādu – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment