Prognoze 2023. gada 16. novembrim: Vērsi centīsies izprovocēt, Mežāzis tiks galā ar grūtībām!

♌ Lauva

Pēdējā laikā arvien biežāk domās pārspēlē kādu situāciju, kurā neesi bijis tajā izdevīgākajā pozīcijā. Neļaujiet šīm domām saindēt jūsu dzīvi šodien, jo īpaši tāpēc, ka neko nevar mainīt. Piespiediet sevi pāriet uz domāšanu par citām lietām, atlaidiet iepriekšējo situāciju un, ja nevarat to izdarīt uzreiz, meklējiet tajā pozitīvos aspektus.

♍ Jaunava

Šodien ir maz darāmo lietu, taču tās būs tik garlaicīgas un nogurdinošas, ka diena var šķist mūžība. Nemēģiniet izvairīties no sāpīgiem pienākumiem; agrāk vai vēlāk jums ar tiem būs jātiek galā.

♎ Svari

Dažreiz jūs esat tik nepārliecināts par sevi, ka nevarat izlemt pat visvienkāršāko soli, kur kļūdas risks ir gandrīz nulle. Šodien neizlēmība var tev nopietni kaitēt, un tu palaidīsi garām veiksmi. Savāc savu gribu, sastādi plānu un rīkojies, netērējot laiku šaubām. Un neļaujiet sev domāt par neveiksmēm, tikai noskaņojieties uz uzvaru!

♏ Skorpions

Šodien jūs satiksit cilvēku, par kuru var teikt “rej, bet nekož”. Uzbrukumi jūsu virzienā būs skaļi, bet nepavisam nesāpīgi. Nedusmojies un neiesaistieties ķildās – labāk pasmieties par nožēlojamiem mēģinājumiem jūs aizvainot.

♐ Strēlnieks

Šodien jūsu nervu sistēma piedzīvos īstu spēku pārbaudi – visur radīsies šķēršļi, un mēģinājumi vienoties netiks uztverti īpaši labvēlīgi. Jums būs jātērē daudz pūļu un laika, lai aizstāvētu savas tiesības un intereses.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Cūkas gadā

♑ Mežāzis

Šis ir lielisks laiks, lai gūtu labus rezultātus darbā. Nebaidieties no grūtībām, uzņemieties sarežģītu uzdevumu, jūs varat to paveikt izcili! Jūsu priekšnieki novērtēs jūsu degsmi un profesionalitāti.

♒ Ūdensvīrs

Šodien viņi mēģinās tevi piespiest darīt kaut ko tādu, ko tu nemaz nevēlies. Neatkarīgi no tā, kādus trikus izmanto sarunu biedrs, neatkarīgi no tā, cik lielu spiedienu viņš uz jums izdara, nepadodieties, beidziet sarunu! Ja piekāpsies, sekas būs ārkārtīgi nepatīkamas.

♓ Zivis

Ja tu nenoslogosi savu galvu, tas nedos atpūtu tavām kājām, un diena būs veltīga un apjukusi. Pārdomājiet savas idejas, mērķus, sapņus, izdomājiet kaut ko oriģinālu. Taču nesteidzieties spert pirmos soļus, dodiet sev iespēju pēc pāris dienām paskatīties uz rīcības plānu ar jaunām acīm.

Leave a Comment