Prognoze 2023. gada 16. novembrim: Vērsi centīsies izprovocēt, Mežāzis tiks galā ar grūtībām!

♈ Auns

Ceturtdien palielinās risks tikt apkrāptam un kļūt par kāda cilvēka nodevības upuri. Ja jūti, ka kādā piedāvājumā, kas no pirmā acu uzmetiena ir izdevīgs, ir āķis, labāk atsakies – tava intuīcija šodien tevi nepievils. Labāk vakaru pavadīt kopā ar ģimeni.

♉ Vērsis

Šodien kāda nezināma iemesla dēļ apkārtējie nolems, ka vienkārši jāuzklausa viņu sūdzības, žēlabas par dzīvi, kāds nenoniecinās arī nelielu provokāciju, lai izklaidētu sevi ar strīdu. Netērējiet laiku strīdiem, nemēģiniet kaut ko pierādīt un jo īpaši neiesaistieties kautiņā. Nekavējoties cīnieties pretī — vienkārši sakiet, ka esat aizņemts un neesat noskaņots tērzēt.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Cūkas gadā

♊ Dvīņi

Atcerieties, ka aiz patīkamākā izskata var būt ļoti nepatīkama personība. Centieties mazāk kontaktēties ar svešiniekiem; risks kļūt par krāpnieka upuri ir ļoti augsts. Ja iespējams, šodien mēģiniet izvairīties no sabiedriskām vietām.

♋ Vēzis

Fiziskās aktivitātes joprojām nav tās labākajā līmenī, taču to nevar teikt par garīgo darbību. Šodien tu spēj visu aptvert lidojumā un kā sūklis bez lielām grūtībām uzsūkt daudz informācijas. Dienas pirmo pusi veltiet pašattīstībai, bet otro atpūtai.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment